Download menu

Problem so vzduchovym filtrom resp. jazda bez neho

• Martin DR 650 R
  • Avatar uživatele Martin DR 650 R Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
11 roků 8 měsíců zpět #18745 od Martin DR 650 R
Problem so vzduchovym filtrom resp. jazda bez neho vytvořil uživatel Martin DR 650 R
Zdravim vsetkych,
Potreboval by som poradit. Pred par dnami som kupil Suzuki DR 650 R 1992. Ked som chcel vcera vycistit vzduchovy filter, zistil som, ze tam takmer ziadny nie je..je cely rozpadany a deravy. Motorka nedymi. Chcem vediet ci by mohlo byt nieco poskodene aj napriek tomu ze sa to zatial nijako neprejavuje. Predchadzajuci majitel ma 50 rokov a na motorke sedel tak 10x do roka. Mam vymenit filter a jazdit alebo radsej motorku vratit. Prosim poradte. Dakujem

Martino

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
11 roků 8 měsíců zpět #18746 od D.U.R.O.
Ahoj Martin, odporucam Ti kupit original molitanovy filter. Nerozmyslaj ani nad nahradou typu vsak tam dam nejaky molitan, ani napr. K&N, pokial nemas moznosti to pretryskovat. Ak majitel malo jazdil, tak sa asi takisto pramalo venoval aj udrzbe, skontroluj si hlavne veci ako napnutie a stav vyvazovacej retaze, hlavne si straz hladinu oleja / pokial poznas niekoho, kto sa vyzna, daj si nastavit ventily a skontrolovat stav vackovej hriadele.

• Martin DR 650 R
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
11 roků 8 měsíců zpět #18747 od Martin DR 650 R
Odpověděl Martin DR 650 R pro téma Problem so vzduchovym filtrom resp. jazda bez neho
Duro dakujem za odpoved. Filter kupim urcite original a ostatne veci dam tiez skontrolovat. Desi ma akurat myslienka, kam zmizli kusky stareho filtra ked uz v airboxe nie su! Myslis, ze mozu poskodit valec a kruzky ?

Martino

Více
11 roků 8 měsíců zpět #18748 od Laděna
Takový filtr jsem po koupi našel v motorce taky a žádně problémy jsem s tím neměl. Kousky molitanu jsem pak našel v karburátoru, někde nahoře jak je ta membrána co tahá za jehlu, tak jsem to vyčistil a snad dobrý. Myslím, že válec to asi nepoškodí, ale nezkoušel jsem to rozebírat tak nevím. Motorku mám 4 roky a problém zatím nebyl. Jestli ti tam nenalítal bordel díky tomu že filtr chybí tak bych to neřešil.

Více
11 roků 8 měsíců zpět #18749 od Dušan
Zdravím, jen se přidám...v airboxu pod filtrem je ještě mřížka,takže nic velkýho by se ti do karbce nemělo stejně dostat..kousky molitanu mohli postupně vypadat trubici ve spod airboxu. jediny co, tak az das novej filtr,tak zkontroluj nastavení směsi pac tam pujde jakoby min vzduchu nez skrz děravej starej filtr...

Více
11 roků 8 měsíců zpět #18750 od Piwča
Taky jsem měl to samé, motoru to asi neublíží, ale kousky toho molitanu zůstaly různě zasekaný v karburátoru, tak to chce vyčistit. Tu mřížku ve výstupu z airboxu nemám, nevím kterej vocas přede mnou jí vyndal, někdy mě děsí, aby se nepovolil ten šroub co drží tu kostru filtru a neprošel motorem, zatím v poho, snad jsem to nepřivolal.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Martin DR 650 R
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
11 roků 8 měsíců zpět #18752 od Martin DR 650 R
Odpověděl Martin DR 650 R pro téma Problem so vzduchovym filtrom resp. jazda bez neho
Dakujem vsetkym za rychlu odpoved. Ukludnilo ma to :) Zajtra kupim vsetko potrebne nech je o motorku dobre postarane...

Martino

Vygenerováno za 3.245 sekund