Download menu

nechce naskocit

• duri02
  • Avatar uživatele duri02 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 8 měsíců zpět #14356 od duri02
nechce naskocit vytvořil uživatel duri02
caute mam mensii probleem a bol by som rad keby ze mmi niektoo bude vediet poradit,mam typ SE predtyym nez som upravoval nasavanie co sa tyka dal som tam hrusku aa vycistil karburator vsetko som dvokladne nastavyl aspon si mysliim ked som hoo nahodil a napojil vzduchac skusil som start chytila na druhy krat vsetko bolo v poriadkuu volnobech otacky atd. lenze som sii vsimol ze som slaboo dotiahool spodne vycko karbaca aa tiekol takze som hoo zhodil a podotahovall nasledne som hoo dal spet aa opet startla ale zas tiekol takze som too musel opakovat ale pozrel som sa pre istotu ciineblbne plavakk v nom chyba nebola ale v tesnenii noo kedze som oo uz vsetkoo mal askusil startnuut masina nechcela naskocit ani na sitic ani na zvysenie bohatosti zmesy razz strelila a odftedy nic nechce naskocit skusil som pozriet sviecky cii niesuu prechlastane aleboo spinavee a na prekvapenie boli suche takze mi too nesloo do hlavy a a pritom som hoo cely vycistil ze by niegde bolo niecoo upchate alebooo som nevykonal dobre nastavenie vrta mi too vhlave precoo vlastne too nechce chytiti kedze by malo bytt vsetko v poriadkuu neviete niektoo niecoo cii nemate niektoo z tym skusenoost bodem rad za kazdy nazor dakujem. duri02

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14357 od Fox
Odpověděl Fox pro téma nechce naskocit
Já sem jednou řešil stejnej problém, ale závada byla banalní, sem si debil zapomněl připojit podtlak ke kohoutku na nadrzi :D tuším, že to nebude ono, ale tak nikdy nevíš...

• duri02
  • Avatar uživatele duri02 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 8 měsíců zpět #14365 od duri02
Odpověděl duri02 pro téma nechce naskocit
haaadiiik aj nato som mysleel ale v tom ako sii povedal tak too nieje ale diiik clovekk nigdy nevie haa :cheer:

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14418 od Drack
Odpověděl Drack pro téma nechce naskocit
Policajti to řešili tak, že nechali na žigulíku otevřené dveře a motor vždy naskočil, fakt ;) .

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14419 od Drack
Odpověděl Drack pro téma nechce naskocit
Sorry že si robím srandu, ale jak praví klasik "řiť musí byť" no nevím teď zrovna
jak to vypadá, v dílně mám tmu a potkana a navíc šestikilko, ale dost možná, že jsi při tom přetěsnění upchal nějaký kanálek - vzdušník nebo tak něco, zvlášť jestli jsi použil silikon. :ohmy:

Vygenerováno za 3.284 sekund