Download menu

DR 650SE -Cukání??!!

• Giovany19711
  • Avatar uživatele Giovany19711 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 8 měsíců zpět #14288 od Giovany19711
DR 650SE -Cukání??!! vytvořil uživatel Giovany19711
Ahojte všichni,doufám že všichní jsou po dovo celí a o.k.

Mám takovou prosbičku, mám dr SE rv 2005, naj 5tis mil, poprve jsem odvrtával při čištění karbecu trysku na bohatost směsi/byla ještě zadělaná bronzovou ucpávkou. vše bylo ok, najel jsem asi 1500 km a poté vždy při každém mírném ubrání plynu sebou motorka trhá//něco jako když vynechává jiskra,takové jemné vynechávání,ale spíš je to takové trhání!
Prostě stačí malinko ubrat a to trhání ihned začne!
Jakmile přidám plyn okažite jede bez jakých koli problémů,,výkon je perfektní,starty na poprve,volnobeh ok.

Takový ještě poznatek,nevím jestli to DRo dělá když uberu plyn z tahu ,tak pocitově jako kdybych zapl nějakou motorovou brzdu :)

Vše je origo nikdo do toho nehrabal, já poprve měl rozdělaný ten karbec
tak nevím?? Nějak to neřeším páč to jede,ale trochu mě to štve:
Neměl někdo podobný probl?? Diik za radu.

PS. Musel jsem se znovu zaregistrovat ,páč jsem nenašel přihl udaje,, komu bych mohl napsat tady z fora aby mi pomohl ?

Diky Mějte se.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14289 od Petronel
Odpověděl Petronel pro téma DR 650SE -Cukání??!!
Jen k té motorové brzdě :) To prudké zpomalení při ubrání plynu je u jednoválce tohoto obsahu zcela normální.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14290 od Laděna
Odpověděl Laděna pro téma DR 650SE -Cukání??!!
A nemůže to být právě tou bohatostí směsi? Třeba chudá směs na volnoběh, ale žádný odborník nejsem tak určitě poradí někdo líp :-)

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 8 měsíců zpět #14301 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma DR 650SE -Cukání??!!
Střílí to třeba taky do výfuku? Jakou barvu má svíčka? Rok 2005 - mě tak napadlo, nemáš tam taky už ten podivnej elektroventil dole jakoby na plovákovce - v manuálech se označuje jako solenoid ? Tahle kravina má údajně spořit palivo, ale můj poznatek je jen takový, že jakmile jedu na DR-Z v konstantních vyšších otáčkách, jakoby to pulzuje - prostě hovadina, kterou bych nejradši vyndal, ale nevím přesně jak nato abych něco nepodělal. Stejně jako ty přepouštěcí ventily na přisávání vzduchu do spalin... Takových blbostí je nejlépe se rychle zbavit.

• Giovany19711
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 8 měsíců zpět #14302 od Giovany19711
Odpověděl Giovany19711 pro téma DR 650SE -Cukání??!!
Laděna napsal:

A nemůže to být právě tou bohatostí směsi? Třeba chudá směs na volnoběh, ale žádný odborník nejsem tak určitě poradí někdo líp :-)

to.Petronel.. no asi to bude tak jak říkáš,přece jen je to obsah ;)

to Ladena tou směsí nevím ,psal jsem že po nastavení trysky to jelo 1500km bez tohoto trhání,všiml jsem si toho až v poslední době.
Taky jsem zjistil ze jsem někde při tankování nabral i vodu,páč ve filtru je vidět,tak je jasné co může být v nádrži

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14304 od Kubrt11
Odpověděl Kubrt11 pro téma DR 650SE -Cukání??!!
Zdarec,pokud Ti to před tím nedělalo,a ve filtru je voda,pak je to jasný,natankoval si pěkně s fuellem H2O,což mě nikterak nepřekvapuje,páč se tím docela běžně pančuje!Vyjeď nádrž,natankuj jinde,a přidej trochu Velfobinu,kterej váže vodu!V horším případě se budeš muset vnořit do karbecu,a řádně ho profoukat stlačenýn vzduchem,nejlíp kompresorem!Hlavně hlavní trysku a vzdušníky,a v plovákový komoře bude taky dozajista pěknej bordel!P.S.hlavně už netankuj u tý"pumpy"!!!

Čiao.K.

• Giovany19711
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 8 měsíců zpět #14309 od Giovany19711
Odpověděl Giovany19711 pro téma DR 650SE -Cukání??!!
Kubrt11 napsal:

Zdarec,pokud Ti to před tím nedělalo,a ve filtru je voda,pak je to jasný,natankoval si pěkně s fuellem H2O,což mě nikterak nepřekvapuje,páč se tím docela běžně pančuje!Vyjeď nádrž,natankuj jinde,a přidej trochu Velfobinu,kterej váže vodu!V horším případě se budeš muset vnořit do karbecu,a řádně ho profoukat stlačenýn vzduchem,nejlíp kompresorem!Hlavně hlavní trysku a vzdušníky,a v plovákový komoře bude taky dozajista pěknej bordel!P.S.hlavně už netankuj u tý"pumpy"!!!

Jux už se stalo,dnes jsem to vše pročistil a jak přestané lét tak to projedu, snad už konečně na první sraz do Přerova ;)

Vygenerováno za 3.303 sekund