Download menu
DR 650SE -Cukání??!!
- Giovany19711
-
Autor tématu
- Uživatel
-
- Obdržená poděkování 0
Mám takovou prosbičku, mám dr SE rv 2005, naj 5tis mil, poprve jsem odvrtával při čištění karbecu trysku na bohatost směsi/byla ještě zadělaná bronzovou ucpávkou. vše bylo ok, najel jsem asi 1500 km a poté vždy při každém mírném ubrání plynu sebou motorka trhá//něco jako když vynechává jiskra,takové jemné vynechávání,ale spíš je to takové trhání!
Prostě stačí malinko ubrat a to trhání ihned začne!
Jakmile přidám plyn okažite jede bez jakých koli problémů,,výkon je perfektní,starty na poprve,volnobeh ok.
Takový ještě poznatek,nevím jestli to DRo dělá když uberu plyn z tahu ,tak pocitově jako kdybych zapl nějakou motorovou brzdu

Vše je origo nikdo do toho nehrabal, já poprve měl rozdělaný ten karbec
tak nevím?? Nějak to neřeším páč to jede,ale trochu mě to štve:
Neměl někdo podobný probl?? Diik za radu.
PS. Musel jsem se znovu zaregistrovat ,páč jsem nenašel přihl udaje,, komu bych mohl napsat tady z fora aby mi pomohl ?
Diky Mějte se.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Petronel
-
- Diskutér
-
- Obdržená poděkování 1

- Laděna
-
- Novota
-
- Obdržená poděkování 2

- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 1
- Giovany19711
-
Autor tématu
- Uživatel
-
- Obdržená poděkování 0
A nemůže to být právě tou bohatostí směsi? Třeba chudá směs na volnoběh, ale žádný odborník nejsem tak určitě poradí někdo líp
to.Petronel.. no asi to bude tak jak říkáš,přece jen je to obsah

to Ladena tou směsí nevím ,psal jsem že po nastavení trysky to jelo 1500km bez tohoto trhání,všiml jsem si toho až v poslední době.
Taky jsem zjistil ze jsem někde při tankování nabral i vodu,páč ve filtru je vidět,tak je jasné co může být v nádrži
- Kubrt11
-
- Dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 0
Čiao.K.
- Giovany19711
-
Autor tématu
- Uživatel
-
- Obdržená poděkování 0
Zdarec,pokud Ti to před tím nedělalo,a ve filtru je voda,pak je to jasný,natankoval si pěkně s fuellem H2O,což mě nikterak nepřekvapuje,páč se tím docela běžně pančuje!Vyjeď nádrž,natankuj jinde,a přidej trochu Velfobinu,kterej váže vodu!V horším případě se budeš muset vnořit do karbecu,a řádně ho profoukat stlačenýn vzduchem,nejlíp kompresorem!Hlavně hlavní trysku a vzdušníky,a v plovákový komoře bude taky dozajista pěknej bordel!P.S.hlavně už netankuj u tý"pumpy"!!!
Jux už se stalo,dnes jsem to vše pročistil a jak přestané lét tak to projedu, snad už konečně na první sraz do Přerova