Download menu
STUDENÉ RSE650 NEJDE DO OTÁČEK
- pekus
-
Autor tématu
- Uživatel
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
14 roků 10 měsíců zpět #13962
od pekus
STUDENÉ RSE650 NEJDE DO OTÁČEK vytvořil uživatel pekus
Zdravím všechny, mám DR650RSE r.v. 91. Max. spokojenost, za málo peněz hodně muziky, ale jediné co řeším, je že bezprostředně po startu nejde motorka přez 2000 otáček. Přidám plyn a motorka zdechne. Vzduch filtr jsem už vypral, a mám objednané nové svíčky, staré jsem zkouknul a vypadají ok, takže čekám na nové. Po zahřátí jede jako byk...nemá někdo s tímto zkušenosti pls?
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- dr650 Feri
-
- Dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
14 roků 10 měsíců zpět #13963
od dr650 Feri
Odpověděl dr650 Feri pro téma STUDENÉ RSE650 NEJDE DO OTÁČEK
pekus napsal:
prázdne cesty !
Čav. Počuj, ja ti poradím. nechaj zahriať motor, až potom jazdi.Zdravím všechny, mám DR650RSE r.v. 91. Max. spokojenost, za málo peněz hodně muziky, ale jediné co řeším, je že bezprostředně po startu nejde motorka přez 2000 otáček. Přidám plyn a motorka zdechne. Vzduch filtr jsem už vypral, a mám objednané nové svíčky, staré jsem zkouknul a vypadají ok, takže čekám na nové. Po zahřátí jede jako byk...nemá někdo s tímto zkušenosti pls?

prázdne cesty !
- pekus
-
Autor tématu
- Uživatel
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
14 roků 10 měsíců zpět #13964
od pekus
jj, to je mi jasné, ale švára měl DR před SV a tvrdí že hned po startu jel, narozdíl odemne, kdy musím cca 5min vyčkat, abych nevypadal jak amater, který se neumí rozjet
Odpověděl pekus pro téma STUDENÉ RSE650 NEJDE DO OTÁČEK

- dr650 Feri
-
- Dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
14 roků 10 měsíců zpět #13965
od dr650 Feri
Odpověděl dr650 Feri pro téma STUDENÉ RSE650 NEJDE DO OTÁČEK
je to o nastavení karburátora a funkčnosti sitiča. Nie je isté že tvoj švara mal karbec nastavený dobre. Možno mu dovolilo viac vytiahnúť sitič. Podla mňa je normálne že to hneď neide. Ale ked sa ti podarý najť nastavenie , ked to jazdí okamžite po štarte, tak aj tak je dobre
. Počuj, podla mňa je podstatné, aby to jazdilo perfektne keď je motor teplý. Všetko ostatné je zanedbatelné

Vygenerováno za 3.281 sekund