Download menu
Bocny kryt rotora alternatora SE
- StanleyP
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
15 roků 7 měsíců zpět #11202
od StanleyP
Bocny kryt rotora alternatora SE vytvořil uživatel StanleyP
Zdravým páni.
Mám takýto problém. Na motoraj enduro rally som rozbil bocne viko alternatora. Takze zhanam nove. Ak by niekto rozpredaval DR650 SE tak by som ho kupil. Este som to nestacil rozobrat lebo len vcera vecer som prisiel tak mozno zistim aj dalsie skody.
[img] [img]http://dr-650.com/media/kunena/attachments/legacy/images/bez_nzvu.JPG
Mám takýto problém. Na motoraj enduro rally som rozbil bocne viko alternatora. Takze zhanam nove. Ak by niekto rozpredaval DR650 SE tak by som ho kupil. Este som to nestacil rozobrat lebo len vcera vecer som prisiel tak mozno zistim aj dalsie skody.
[img] [img]http://dr-650.com/media/kunena/attachments/legacy/images/bez_nzvu.JPG
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Zemi
-
- Dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 9
15 roků 7 měsíců zpět #11203
od Zemi
Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich
Odpověděl Zemi pro téma Bocny kryt rotora alternatora SE
Zkus to nechat zavařit. Šikovnej svářeč zavaří hodně a jistě to bude levnější. Měl jsem poražené víko díky prasklému řetězu a nechal jsem to zavařit. Jen se musí dát pozor na mikrotrhliny (kterými v mém případě olej slzel, takže jsem to posléze vařil ještě jednou).
Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich
- StanleyP
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
15 roků 7 měsíců zpět #11206
od StanleyP
Odpověděl StanleyP pro téma Bocny kryt rotora alternatora SE
No rozmýšľam nad tým, ale obávam sa že keď t odám dolu tak sa mi to rozsype v rukách a potom to už nedá nikto do kopy. je to dosť rozlámané.
Zo suzuki mi odpísali že to stojí 104€, to sa mi zdá celkom prijateľné tak uvidím.
Zo suzuki mi odpísali že to stojí 104€, to sa mi zdá celkom prijateľné tak uvidím.
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 101
15 roků 7 měsíců zpět #11207
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Bocny kryt rotora alternatora SE
Jak píše Zemi,rozeber,okoukni a pokus se to svařit a zafrezovat. Však jsme o tom mluvili. Nové víko bude stát ranec peněz. 
Jel jsi domů po ose na DR nebo se vezla na vozíku?
Prosím,mohl by jsi předat můj mail manželce toho kamaráda,se kterým jsem skoro celou trasu projel? Ona totiž fotila v kempu a zda by mně mohla poslat nějakou fotku. Určo fotila při dojezdu. Díky.
A ať se ti to podaří spravit rychle a za co nejmíň peněz.

Jel jsi domů po ose na DR nebo se vezla na vozíku?
Prosím,mohl by jsi předat můj mail manželce toho kamaráda,se kterým jsem skoro celou trasu projel? Ona totiž fotila v kempu a zda by mně mohla poslat nějakou fotku. Určo fotila při dojezdu. Díky.
A ať se ti to podaří spravit rychle a za co nejmíň peněz.

- StanleyP
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
15 roků 7 měsíců zpět #11213
od StanleyP
Ok Martin. dám jej tvoj mail. Hádam ti nejaké foto pošle
. No ja som sa viezol nakoniec autom a motorka na vlečke. Sa mi zdá že som ti aj hovoril že ma zoberie jeden chlap zo Zvolena. Doviezol ma vlastne úplne pred dom. Tak som nemal problém. Už som to aj rozobral ale nevypadá to dobre. pokazený je len ten kryt ale je dosť popukaný a kúsok aj odpadol. Idem kúpiť radšej nový. Bude to aj krajšie a nemusím sa obávať či sa mi to padarí spraviť alebo nie. keby to bola len jedna prasklina tak to dám zavariť.

- StanleyP
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
15 roků 7 měsíců zpět #11214
od StanleyP
vlastne radšej mi napíš mail do súkromnej správy lebo v tvojom profile ho neviem nájsť. nejako to tu ešte neovládam

- Piwča
-
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
15 roků 7 měsíců zpět - 15 roků 7 měsíců zpět #11215
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Bocny kryt rotora alternatora SE
Jestli se toho svaření bojíš a budeš kupovat novej díl, tak bych měl zájem o ten starej.
Ale fakt se toho neboj, každopádně bych to dal někomu, o kom se ví, že umí vařit slitiny hliníku, já tam měl taky praskliny a nějaký střepiny co jsem posbíral ho vůbec nezajímaly, jinak nejdražší je na tom, to nechat nastříkat, pokud budeš chtít metalýzu. Já platil za vaření 200,- za kytování plus nástřik 900,-
Ale fakt se toho neboj, každopádně bych to dal někomu, o kom se ví, že umí vařit slitiny hliníku, já tam měl taky praskliny a nějaký střepiny co jsem posbíral ho vůbec nezajímaly, jinak nejdražší je na tom, to nechat nastříkat, pokud budeš chtít metalýzu. Já platil za vaření 200,- za kytování plus nástřik 900,-
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 7 měsíců zpět uživatelem Piwča.
- Martin
-
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 101
15 roků 7 měsíců zpět #11216
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Bocny kryt rotora alternatora SE
Jak píše Pivča-nebát se toho a dát to,kdo to umí. Jinak nový díl prý 5000,-(neověřený zdroj).
Majla jsem ti poslal.

- StanleyP
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
15 roků 7 měsíců zpět #11226
od StanleyP
no ja som to uz objednal za 104€. Viem ze by to zvaranie a nasledne dokoncovacie prace boli komplikovane a s vysledkom by som nebol spokojny ajtak. Mam toho uz na moto polepene habadej tak aspon nieco nech je ako nove
. Aj ked ta cena... no nejako to prezijem. Ono to na tej foto nevypada velmi zle, vlastne tam nevidiet nic prasknute le predna cast je cela dopraskana . keby tam boli 1-2 praskliny tak ok ale toto je privela.

- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
15 roků 7 měsíců zpět #11229
od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Bocny kryt rotora alternatora SE
Já osobně bych se hlavně zamyslel, co je třeba upravit a dodělat abys to víko neměnil za měsíc zas - orig. sušplech ho rozhodně nechrání dostatečně. U SE jsou víka stejně jak u starších DR z nějaké slitiny hliníku a to zavaří šikovnej svářeč určitě - vím že hlavní problém při vaření je, že hliník dělá bubliny. Proto se dává víc vrstev, aby se eliminovalo prosakování. Horší matroš vík mají novější endura - nějaké slitiny hořčíku a podobně. Je to sice lehké, ale jak "papundekl". Taky jsem to ale viděl vařené.
- StanleyP
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
15 roků 7 měsíců zpět #11230
od StanleyP
jasne Paja. Idem ten kryt spravit z riadneho duralu. tento co mam je z duralu hr.3 a bude z hr5 a inac pozvarany
Vygenerováno za 3.296 sekund