Download menu
Tišší výfuk?
- Zemi
-
Autor tématu
- Dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 9
15 roků 9 měsíců zpět #10891
od Zemi
Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich
Tišší výfuk? vytvořil uživatel Zemi
Zdravim diskutéry,
pøi ježdění mimo silnice bych rád dělal míò hluku, aby zajíci nemuseli zalézat pod paøez.
Když jsem na srazu, mám pocit, že hlasitost je celkem ok (ono oproti některým laďákùm ...
),ale když jedu sám zdá se mi, že je výfuk pøecejen hlasitější, než některá vaše DR. Nevím, zda výfuk někdo pøedtím vykuchal, ale skoro bych věøil, že je to možné.
Z toho vyplívá pár dotazù:
1) Liší se hlučnost výfukù v prùběhu let? (tøeba u posledních ročníkù, kdy se zpøísòovaly emise?)
2) Dá se výfuk rozebrat (či jinak zkouknout), abych se mrknul, zda jsou pøepážky v poøádku? (z manuálu to nevyplívá a výfuk øeší jako celek)
P.S: Všem Piwčùm vzkazuju, že na kolo nepøesedlám
pøi ježdění mimo silnice bych rád dělal míò hluku, aby zajíci nemuseli zalézat pod paøez.
Když jsem na srazu, mám pocit, že hlasitost je celkem ok (ono oproti některým laďákùm ...

Z toho vyplívá pár dotazù:
1) Liší se hlučnost výfukù v prùběhu let? (tøeba u posledních ročníkù, kdy se zpøísòovaly emise?)
2) Dá se výfuk rozebrat (či jinak zkouknout), abych se mrknul, zda jsou pøepážky v poøádku? (z manuálu to nevyplívá a výfuk øeší jako celek)
P.S: Všem Piwčùm vzkazuju, že na kolo nepøesedlám

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Sniper
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 17
15 roků 9 měsíců zpět #10894
od Sniper
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Odpověděl Sniper pro téma Tišší výfuk?
hmm to je uplne opacny problem nez jsem resil ja ale neslo by to vyresit nejakou tlumivkou? neco jako kdyz se do ladaku dava DB killer tak neco podobneho pro seriaky? ale na to by ti mel odpovedet nejakej odbonik na slovo vzate ja jenom typuju

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
15 roků 9 měsíců zpět - 15 roků 9 měsíců zpět #10900
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Tišší výfuk?
Zemi, to já taky, a míò smrádku, a pøi jízdě tímto fórem taky 
- ty koncovky máš jiný, a možná i vykuchaný, zeptej se pigiho, možná by měl teď jedny na prodej ...
- mě se to hlučný nezdá
- a s tím kolem to není blbej nápad, KTM dělá pěkný kola, a pro mě je KTM motorka, napø.

- ty koncovky máš jiný, a možná i vykuchaný, zeptej se pigiho, možná by měl teď jedny na prodej ...
- mě se to hlučný nezdá
- a s tím kolem to není blbej nápad, KTM dělá pěkný kola, a pro mě je KTM motorka, napø.
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 9 měsíců zpět uživatelem Piwča.
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
15 roků 9 měsíců zpět #10903
od honz
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Odpověděl honz pro téma Tišší výfuk?
Myslím že výfuky jsou u DR poøád stejné už od začátku výroby. Jak u R či RS tak u SE. Jediná možnost jak se dostat do výfuku je rozøezat ho. Nijak jinak ho nerozšroubuješ

Ráfky, dráty, niple, výplety...

http://www.hprwheels.cz/
- Paja
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 5
15 roků 9 měsíců zpět #10931
od Paja
Odpověděl Paja pro téma Tišší výfuk?
Můj názor je ten, že výfuků na DR vyráběli více. Já osobně jsem viděl minimálně tři různé. Lišili se nejen hlasitostí, ale i tím číslem vyraženým na boku. A přesto vypadali stejně.
Vygenerováno za 3.181 sekund