Download menu
enduroweek
- ondra
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
19 roků 1 týden zpět #207
od ondra
enduroweek vytvořil uživatel ondra
hele lidi jede nekdo na ten EnuroWeek????jedu s kamosem co ma husku 610,tak kdyby se nekdo chtel pridat dejte vedet.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
19 roků 1 týden zpět #208
od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma enduroweek
Já razim taky, když se do tý doby něco nepodělá.Zatím jsem sám, nikdo z kámošù mi to na 100% nepotvrdil.Odkud jedete vy, že bych se kdyžtak pøidal.
- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
19 roků 2 dní zpět #261
od PajaDR650
Tak koho z \"DRkáøù\" potkám na Enduro weekendu pøíští tejden (26-28.květen).Pojeďte všichni, uděláme si takovej \"pøedsraz\"!

- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 101
18 roků 4 měsíců zpět #1245
od Martin
Odpověděl Martin pro téma enduroweek
Pokud se Enduroweekend uskuteční i v pøíštím roce-dej vědět,možná by byla účast větší. A pokud máš nějaké info,tak něco nadatluj-spousta z nás o takových akcích nic neví nebo si neumí pøedstavit co to obnáší,jak se na to pøipravit atd. A to není jen tato akce.
- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
18 roků 4 měsíců zpět #1283
od PajaDR650
Letošní Enduroweek je trochu popsán tady
http://www.flare.cz/view.php?cisloclanku=2006060501
.
Jestli se bude konat opět to netuším, hodně záleží na tom, jestli si někdo veme na triko, pozvat do svého okolí partu mnoha enduráøù. My lesní jezdci, jak jistě víš, nejsme napø.u místních chataøù, myslivcù apod. moc vítaní. Na letošním Enduroweeku bylo 16 lidí a to už je fakt drsnej chumel pro lesní dobrodružství. To už se asi opakovat nebude. Takže bych to viděl spíš na menší enduro srazíky 5-6 motorek. Mùžem se tøeba tady domluvit na podobných setkáních. Každý pøestaví na takové akci svoje okolí, pokecáme atd... ale fakt to nechce hrotit na velký počet jezdcù !!!
Jestli se bude konat opět to netuším, hodně záleží na tom, jestli si někdo veme na triko, pozvat do svého okolí partu mnoha enduráøù. My lesní jezdci, jak jistě víš, nejsme napø.u místních chataøù, myslivcù apod. moc vítaní. Na letošním Enduroweeku bylo 16 lidí a to už je fakt drsnej chumel pro lesní dobrodružství. To už se asi opakovat nebude. Takže bych to viděl spíš na menší enduro srazíky 5-6 motorek. Mùžem se tøeba tady domluvit na podobných setkáních. Každý pøestaví na takové akci svoje okolí, pokecáme atd... ale fakt to nechce hrotit na velký počet jezdcù !!!
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 101
18 roků 4 měsíců zpět #1287
od Martin
Odpověděl Martin pro téma enduroweek
To máš pravdu,čím více moto,tím větší možný prùser a pozdvižení po okolí. 5-6 moto si myslím,že je únosné na polítání po lese. Viděl jsem snímky z Ralska a tam to mùže být taky pěkný,ikdyž píšou,že občas to tam vypadá jako na megasrazu. Rád bych se někam do takového prostoru podíval,ale v samotě a do neznámého se mi moc nechce.
Vygenerováno za 3.263 sekund