Download menu

Navrh Srazu na pristi rok

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
18 roků 6 měsíců zpět #1163 od Sniper
Navrh Srazu na pristi rok vytvořil uživatel Sniper
Tak jak probehla minidiskuze na vcerejsim srazku tak mam navrh na misto naseho noveho srazu ktery by se mohl konat zacatkem Leta.

Misto konani by bylo Kemp Osika => nedaleko vesnicky Alber jenz se nacazi jihovychodne pod Jindrichovim Hradce. Jmenuje se to tam česka Kanada. Pøímo v kempu je velkej rybnnik s pisecnou plazi, daj se pujcit lodky a slapadla, dalsi zajimavosti je ze primo kempem projizdi uzkokolejka a to jak para tak novejsi lokotka obe vyjizdeji z JH aspon myslim :D je to prijemna projizdka krasnou prirodou v dobovem vlacku a za pomerne levnou taxu ;-) takze se tam da udelat i prijemna prochazka. Nedaleko je nejaka zricenina hradu ke ktere by byla prijemna projizdka, dale je tam nedaleko mestecko (nevim jak se jmenuje) ve terem jsou pristupne katakomby kde se ukaze protahnu i ja takze ani pro velke to neni problem a je to s pruvodcem takze kdyby jste uvazli tak vas vysvobodej :D
A samozrejme je tam nadhernej asfalt v uzasny prirode ;-) takze by se tam dalo i neco naplanovat ;-)

Samozrejme ocekavam nejake dalsi navrhy vim ze Martin ma nejaky takze jeste dalsi by to chtelo

Tady je prikladam odkaz :-) Tuna <br><br>Pøíspěvek editován: Sniper, v: 23/11/2006 15:44

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #1168 od admin
Odpověděl admin pro téma Navrh Srazu na pristi rok
Tak já navrhuju aby každý něco navrhnul a pak z tech návrhù navrhneme nějakou alternativu a tam uděláme sraz.
Takže navrhujte:blink:

Více
18 roků 6 měsíců zpět #1170 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Navrh Srazu na pristi rok
Já bych navrhoval okolí Berounky,jak už jsem psal. Kemp Višòová nebo něco v okolí. Je tam spousta míst na kouknutí a vyjížďka by taky byla pěkná,akorát pro pár okolních docela blízko,tak to bych jezdil spát do peøin domu.

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
18 roků 6 měsíců zpět #1171 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Navrh Srazu na pristi rok
No to je blbost jezdit spat domu kdyz ses na srazu bys nemohl pit :evil: a uz te vidim jak se rano vzbudis loupne te v krizi a me prijde SMS s tim ze zustavas doma :D nic takoveho :evil:

I cesta, je cíl

Více
18 roků 6 měsíců zpět #1175 od Martin
no ale vemsi,že by to byla čuòačinka být pøes den na srazu a na noc v klídku doma v peøině ne? Ale zase bych vás neměl pod kontrolou a nikdo by nezaručil vaši bezúhonost a taky by jste neměli s koho si dělat prču.

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
18 roků 6 měsíců zpět #1176 od Sniper
neboj vhodnej objekt na srandicky se najde dycky :D

Ale potrebujem tam dohled starsich a rozumejsich :D a bez staresiny rodu by to tak nebylo ono :D :D :D

I cesta, je cíl

Více
18 roků 6 měsíců zpět #1177 od Martin
Díky za uznání,ikdyž nevím jest-li ti mùžu v tomhle věøit,ale potěšíto.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #1178 od admin
To teda je pravda že by to bylo prdlí jet domù na noc. Jo a to s tou srandou doufám bereš s nadhledem.Vím že jsem nejlmadší tak mě klidně okøikni kdyby Ti pøipadalo že to pøehánim;) Jinak jsem rád že jsme taková super parta. Jste fajn lidi.:woohoo: :blink:

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
18 roků 6 měsíců zpět #1179 od Sniper
jjj priklanim se k adminovi ;-) kdyby se ti zdalo ze jsme moc drzi tak rekni ;-) prece jenom ctime tve sediny :D ale zatim to beres sportovne a to se ceni ;-) jsem rad ze jsme takle v pohode ;-) akorat doufam ze se brzo rozrostem a ze nas bude fakt kopa ;-)

I cesta, je cíl

Více
18 roků 6 měsíců zpět #1181 od Martin
Vy jste do razítek,proč bych se na vás zlobil. Vím,že jste klub dobrákù a taky jste měli možnost mě poznat,tak jen do mě-já vám taky nejsem nic dlužen. Musim zamáčknout slzu,jak máte o mě péči-děkuju. Jaks to myslel,že se rozrostem? Pøivedeš do klubu nějakou svoji pøítulku?nebo čekáš pøírùstek? To by mě zajímalo. Spaní doma pøi konání srazu berte jako prču,vy taky berete vše vážně,je vidět,že jste ještě mladý kósci.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #1184 od admin
Ty dědo, tak ty si z nás budeš dělat prču.Z mladých a nezkušených:laugh::blink:

Více
18 roků 6 měsíců zpět #1185 od Wosa
Odpověděl Wosa pro téma Navrh Srazu na pristi rok
Jako Jihočech se musím pøiklonit za tu naší oblast;) je tady kemp, docela pěknej, spoustu hospod, točí tam známej tak bysme mohly mít protekci:laugh: (točí gambáč i staropramen, něco co vipadá jako pivo-nektar...) krámek, koupálko v rybníku, pěkná krajina(i lesy na blbnutí)...;)

A ceny jsou pěkný je to cca 15km od tahu z Prahy na Budějky =&gt;dobrej pøístup...jinak jsou to Milavý...ale nemám tùšo jestli mají stránky.
Co vy na to?

Více
18 roků 5 měsíců zpět #1225 od admin
Nějak to tady zamrzlo to mi neøíkejte že nikdo nemáte nějaký pěkný místo. No nic no:blink:

Více
18 roků 5 měsíců zpět #1229 od Martin
Mám dojem,že se tu øeší více-bouchá mi motor-co to mùže být,než ostatní věci spojené s motorkaøením.
Chápu,že je lepší jezdit,než tøeba se o své zážitky podělit s ostatníma,ale pokecat na pøíjemném místě s několika stejně uletěnýma lidma taky není k zahození. Uvedlo se tady pouze několik návrhù na to,že je nás tady pøihlášených 125. Vypadá to jako by jste neměli zájem pozvat nás někam,kde se vám to líbí a pochlubit se tou svojí nebo nějakým hezkým místem. Vždy je to jen o poho a ježdění,pokecu. Pak budete někteøí psát,to co po 1.srazu.

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
18 roků 5 měsíců zpět #1234 od Sniper
Martin napsal:

Pak budete někteøí psát,to co po 1.srazu.

Same blbosti?? :laugh: :laugh: :evil: :evil:

I cesta, je cíl

Více
18 roků 5 měsíců zpět #1236 od Martin
Nemyslel jsem samé blbosti,ale-to že někteøí psali,že jim to nevyšlo nebo něco v tom smyslu. Nedíval jsem se do pokecu po srazu,takže nebudu citovat,ale pøeci nejsme stádo a chceme to udělat někde,kde bude všem fajn a bude tam hezky. Nejen krajina,ale vše okolo. Admin je taky jen člověk a myslel jsem,že mu tímto pomùžeme,ale jak je vidno,tak asi ten zájem není o spol sraz až takový. Nebo se mýlím a až nastanou teplejší dny,tak se to změní k lepšímu.

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 měsíců zpět #1238 od Roman
Odpověděl Roman pro téma Navrh Srazu na pristi rok
a co tøeba rekreační støedisko Jizbice (wwww.hoteljizbice.cz) je to poblíž čechtic okr.Benešov. Je to tam celkem v pohodě, uprostøed lesu- nikde nic okolo, taky se tam kona každej rok jawa sraz takže by tam nebyli motorkari prvně. Loni tam byly nejaci enduristi pres noc a motky meli normalka v chatkach. No to je všechno, svuj napad jsem napsal. ZDaRec!

Vygenerováno za 3.508 sekund