Download menu

Tak dnes-abych měl o čem zase psát

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9299 od Martin
Tak dnes-abych měl o čem zase psát vytvořil uživatel Martin
Dnes dopoledne bylo docela pøíhodné počasí na malou vyjíždku po polnačkách a lesních cestičkách,tak jsem DRaka navrknul a vyrazil. Vyjíždka byla fajn-v lese super,nikdo nikde,žádný pejskaøi,konáci ani myslivci;) ,na silnici docela foukalo a trochu kosa,ale jinak OK.
Po cca 145 km na tacho jsem se rozhodnul,že už toho mám dost a že na mě ještě čeká nějaká práce a taky už mně začala vypadávat øídítka z rukou a tak jsem zamíøil směrem k domovu,ale nechtělo se mně jet pøímo po silnici a tak jsem kombinoval asfalt s lesníma a polníma cestičkama;) .
Za Dobøíší jsem se rozhodnul ještě vymést pár neznámých cestiček a jel směrem na Zdice po turistických značkách. Sjel jsem ze značky a na potøetí trefil tu správnou cestičku,která vedla lesem-skoro na triálek. Už jsem se blížil ke konci lesa a už jsem nějak trochu ztrácel chut na další jízdu lesem a na chvilinku jsem podcenil cestičku nebo ztratil koncentraci nebo jsem se už viděl doma u kafe-nevím. Cestička se vinula z mírného kopečku,vpravo strán,vlevo krpál nahoru a pod stránkou domeček. Stačila chvilka a už jsem měl rozházená øídítka a razil na paøízek. Pøední kolo nahoru a pak dolu a DRak už seděl na tom paøízku. Motor běžel,já měl děs v očích,ale nic se nestalo a tak jsem motorku pøehodil pøez paøez na cestičku a už chtěl zaøadit za 1 a frčet dál,když jsem zabloudil okem na pravou stranu pod motor a ustrnul hrùzou-to že tam byl sráz-to bylo prd,ale ta louže pod motorem-to bylo to proč jsem okamžitě zamáčknul červený čudl a už jsem věděl,že je to v pr...
Motorku jsem roztlačil bez motoru z kopce a zorientoval jsem se,kde vlastně jsem a už jsem žhavil founa. Brácha nebyl k zastižení a naštěstí máma odchytla souseda a on pro mě dojel do Zdic na náměstí,kam jsem motorku z lesa dotlačil. Naštěstí to bylo z kopce z lesa a pak po silnici,ale i tak...:angry:.
Hned jsem DRaka zatlačil do garáže a vyndal motor a polorozebral ho. Po dùkladnější obhlídce jsem zjistil,že stačilo pár cm na stranu nebo do pøedu a bylo vše v poho,ale takhle kryt pod motorem byl krátký a nesplnil to,co se od něj očekávalo.:angry:
Zítra nebo pozítøí uvidim,co bude dál,ale snad to nebude takový prùser,jak se zdálo na 1.pohled. Ale mùžu se mýlit. Zatim je to na hov..:angry: :angry:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 1 měsíc zpět - 16 roků 1 měsíc zpět #9301 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Tak dnes-abych měl o čem zase psát
Dekl nebo až karter? Zavaøí se, vykytuje, necháš si namíchát metalízu, nastøíká se, no problém ;)

Já prorazil levou stranu, ještě jsem si øíkal po tom pádu, kua ještě louži oleje vymetu, pak koukám že je to ode mě louže, jak to støíká z motoru, jak blondýna jsem zareagoval a strčil prst do tý díry, opaøil si ho, pak mi to všechno došlo a šel se málem rovnou oběsit na první strom :woohoo:

Ale od toho nadpisu jsem čekal něco jako další "Zimní zamyšlení" nebo tak :kiss:

edit - kdyby jsi z toho byl nějak tento, tak písni ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 1 měsíc zpět uživatelem Piwča.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9303 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Tak dnes-abych měl o čem zase psát
Martin > tak snad nic neni tak horky jak se uvari ;) uvidis az to poradne zkouknes a prinejhorsim do srazu casu dost tak se to nejak sfoukne ;) kdybys neco potreboval dej vedet ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9304 od admin
Odpověděl admin pro téma Tak dnes-abych měl o čem zase psát
Ty jo dědo dy ty se nám někde dočista zabiješ. Motorku vem čert hlavně, že se tobě nic nestalo co bychom si bez tebe počali B) , dá se to nějak do kupy neboj. Dy děláš v opravně mesresedu nebo jak se ta plechovka jmenuje. Hlavně to poøádně prozkoumej a tøeba nebude tak zle. Držím palce.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9313 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Tak dnes-abych měl o čem zase psát
Ty dědku bláznivej,co vyvádíš,pøíští týden je jarní brázda a ty si demoluješ motorku :silly:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9317 od Piwča
Tak jsem nahlídnul do fotogalerie ... to je fakt smùla :S

Možná tomu pomoh i ten držák, to už je jedno.

Rozpùlit, zavaøit.

P. Pøívozník prodával XF Freewind na díly, za motor chtěl 7 500,- ale ten inzerát je už pryč, tak nevim jestli to je ještě k mání.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Martin
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9325 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Tak dnes-abych měl o čem zase psát
Nemaluj čerty s motorem,ikdyž 1.myšlenka byla děsivá. Odvezl jsem to do svaøovny,tak pak napíšu další.
Pánové,to nebyl žádný kalup ani krizovka,ale chvilka nesoustøedění. Ale velké i malé prùsery vznikají nevinně a z nepozornosti.:angry:
Taky jsem se pøistihnul včera na jedné loučce,že nejedu,tak jak bych měl,ale spíš hoodně volnou a tak jsem za to trochu vzal a jelo se mně nějak lepší,ale pak jsem zase zaklapnul a jel jako krajinkáø.:angry: :woohoo:

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět - 16 roků 1 měsíc zpět #9330 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Tak dnes-abych měl o čem zase psát
Kuròa Martine to je pešek... Prasklý víko je proti tomu brnkačka. Jak píšeš většinou to vzniká z velmi malé nepozornosti a je vymalováno. Podle těch obrázkù to není až tak patrné jestli je to jen promáčklé nebo kus matroše chybí. Vaøit to jde určitě, ale záleží v jakym je to pøesně místě, aby to zevnitø ničemu nebránilo. Držím palec, a to dobøe dopadne, hlavně že ty jsi OK. Kdyby ses skutálel tøeba z té meze, mohlo to bejt horší...
Abys věděl, že nepadáš sám: já se včera válel několikrát a pøesně poslední držka z nepozornosti. Jel jsem pomalu z kopce po louce rozšlapaný od krav, zevloval kudy kam - najel jsem na větev schovanou v trávě, to mi vyškublo øidítka, já letěl po hubě, nějak se mi ještě sekla ruka o blástr nebo o co a já se pøi pádu nějak záhadně otočil k motce zády a normálně jí zaleh - ke všemu tak šikovně, že to levej blástr odnes. Kdyby mě někdo pozoroval, tak asi nechápe, co jsem to tam vyváděl - a z takový kraviny.
Tak doufám, že od tebe uslyšíme brzo lepší zprávy.
Jo a taky se mi nezdá, že by paøez prorazil takhle karter - spíš bych to viděl jak psal Pivča - že to napálil pøímo do toho úchytu a ten to prolomil, døevo takový škody nepáchá... Teď už je to jedno, jen to obhlídni, jestli by to uchycení nechtělo vyøešit jinak.
Poslední změna: 16 roků 1 měsíc zpět uživatelem PajaDR650. Důvod: doplnění

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9331 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Tak dnes-abych měl o čem zase psát
No tak to je škody, ale pokud jde jen o materiál čert to vem! To se dá koupit, nebo opravit, hlavně zdraví kluci.

• Martin
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9341 od Martin
Možná máte pravdu,že to mohl udělat ten úchyt-zítra na to mrknu a už mám v hlavě pøedělávku spodního krytu.
Ten paøez byl dva malý o prùměru cca 15-20 cm a motor s motorkou spadnul zezhora na některou hranu. Stačil mně pohled na tu louži pod motorkou a moc to dál pod sebou neprohlížel-ropná havárie na krku:angry: .
Jak píšeš-vždy je potøeba myslet(pokud sedíš na motorce)a mít-nebo se snažit mít motorku pod kontrolou. Pøi kochačce anebo zatemnění se múže stát cokoliv.
Dnes večer volal chlapik ze svaøovny-mám to zavaøené a zítra na tom už snad budu moct makat.
Naštěstí to prasklo v místě,kde nejsou kolečka,høídelky,tak snad to bude OK.;)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9342 od Piwča
Vidím v textu, že se už uculuješ, takže to bude OK ;)

Ale výměnu oleje provádět tímto zpùsobem není zrovna dvakrát košer :woohoo:

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9346 od admin
Odpověděl admin pro téma Tak dnes-abych měl o čem zase psát
A ne aby tě napadlo tam dávat ten starej olej, dy to bude samý jehličí a klína ty brďo.:dry:

• Martin
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9347 od Martin
Tak pro ten starý,vyteklý oil si budu muset ještě zajet;) ,vždy jsem ho dával nový pøed 1000 km a to je pøece škoda nechat ho vsáknout do země.:angry:
Dnes jsem si motor pøivezl ze svaøovny a večer na to chci skočit,tak uvidim,jak mně to pùjde taky,co na mě ještě čeká po nastartování.:dry:

Více
16 roků 4 týdnů zpět #9471 od ladi
Odpověděl ladi pro téma Tak dnes-abych měl o čem zase psát
Držím palce, a je motor ok a dlouho drží!!!!
Pak už jen bacha na podobný nástrahy velkolesa

Více
16 roků 4 týdnů zpět #9472 od ladi
Odpověděl ladi pro téma Tak dnes-abych měl o čem zase psát
jo a na oleji bych nešetøil, sám sem tam nalil levnej, ale novej olej a rači ho døív vyměním, kilometry nekilometry klidně 2 x za sezonu

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 4 týdnů zpět #9486 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Tak dnes-abych měl o čem zase psát
Martin asi nemá čas sem napsat,že motorka už zase jezdí a vše je zas jak má být.Vím to z ověøeného zdroje-pøímo od něj :lol:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
16 roků 4 týdnů zpět #9489 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Tak dnes-abych měl o čem zase psát
Nebo ještě cedí ten olej z lesa.:laugh:

Více
16 roků 4 týdnů zpět #9490 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Tak dnes-abych měl o čem zase psát
jjj martinovi uz to zase drandi :lol: ale jednu chvili se nad tim rociloval pomerne hooooooodne :lol:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• Martin
Více
16 roků 4 týdnů zpět #9494 od Martin
Pánové,opravdu už to frčí,ale nervová soustava si vytrpěla své. Po sezazení motoru a nalití oilu jsem myslel,že vyletim z kùže,málem jsem motor vyndaval opět a pùlil kartery. Ale po vychladnutí myšlenek,jsem to zhodnotil a snad i vyøešil. Pøi zkušební jízdě jsem musel zastavit u kraje cesty a motor fungoval pouze na volnoběh. Pøi pøidání plynu začal zdechat,støílet do výfuku a jak jsem byl tak zblblý,chvilku mně trvalo než mně zacvaklo,že budu muset rozdělat karburátor a že to nemám hledat v podtlakách nebo vzduch.filtru. Vyndal jsem hlavní trysku a uvnitø byl kousek něčeho,tak stéblo trávy pomohlo a po sezazení už to bylo OK.
Jen na okraj-kolem projelo asi 5-6 motorkáøù a pouze jen mávali,ale nikdo nepøibrzdil ani neprojevil nějaký náznak zájmu. No je vidět,že jsme v čechách a .....
Ale zase na druhou stranu zastavilo u mně auto a paní øidička se ptala,zda něco nepotøebuju,že by mně ráda nějak pomohla. Dáša s holkama jely okolo a tak se zastavily,ale to už jsem dával karbec dohromady,ale i tak mně to udělalo radost.

• DLOUHAN
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 3 týdnů zpět #9497 od DLOUHAN
Odpověděl DLOUHAN pro téma Tak dnes-abych měl o čem zase psát
Tak ted uz do lesa bez krytu ani nepachnu!

Vygenerováno za 3.402 sekund