Download menu
Tak dnes-abych měl o čem zase psát
- Martin
-
Autor tématu
- Diskutér spamista :-)
-
- Obdržená poděkování 98
Po cca 145 km na tacho jsem se rozhodnul,že už toho mám dost a že na mě ještě čeká nějaká práce a taky už mně začala vypadávat øídítka z rukou a tak jsem zamíøil směrem k domovu,ale nechtělo se mně jet pøímo po silnici a tak jsem kombinoval asfalt s lesníma a polníma cestičkama;) .
Za Dobøíší jsem se rozhodnul ještě vymést pár neznámých cestiček a jel směrem na Zdice po turistických značkách. Sjel jsem ze značky a na potøetí trefil tu správnou cestičku,která vedla lesem-skoro na triálek. Už jsem se blížil ke konci lesa a už jsem nějak trochu ztrácel chut na další jízdu lesem a na chvilinku jsem podcenil cestičku nebo ztratil koncentraci nebo jsem se už viděl doma u kafe-nevím. Cestička se vinula z mírného kopečku,vpravo strán,vlevo krpál nahoru a pod stránkou domeček. Stačila chvilka a už jsem měl rozházená øídítka a razil na paøízek. Pøední kolo nahoru a pak dolu a DRak už seděl na tom paøízku. Motor běžel,já měl děs v očích,ale nic se nestalo a tak jsem motorku pøehodil pøez paøez na cestičku a už chtěl zaøadit za 1 a frčet dál,když jsem zabloudil okem na pravou stranu pod motor a ustrnul hrùzou-to že tam byl sráz-to bylo prd,ale ta louže pod motorem-to bylo to proč jsem okamžitě zamáčknul červený čudl a už jsem věděl,že je to v pr...
Motorku jsem roztlačil bez motoru z kopce a zorientoval jsem se,kde vlastně jsem a už jsem žhavil founa. Brácha nebyl k zastižení a naštěstí máma odchytla souseda a on pro mě dojel do Zdic na náměstí,kam jsem motorku z lesa dotlačil. Naštěstí to bylo z kopce z lesa a pak po silnici,ale i tak...

Hned jsem DRaka zatlačil do garáže a vyndal motor a polorozebral ho. Po dùkladnější obhlídce jsem zjistil,že stačilo pár cm na stranu nebo do pøedu a bylo vše v poho,ale takhle kryt pod motorem byl krátký a nesplnil to,co se od něj očekávalo.

Zítra nebo pozítøí uvidim,co bude dál,ale snad to nebude takový prùser,jak se zdálo na 1.pohled. Ale mùžu se mýlit. Zatim je to na hov..

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21

Já prorazil levou stranu, ještě jsem si øíkal po tom pádu, kua ještě louži oleje vymetu, pak koukám že je to ode mě louže, jak to støíká z motoru, jak blondýna jsem zareagoval a strčil prst do tý díry, opaøil si ho, pak mi to všechno došlo a šel se málem rovnou oběsit na první strom

Ale od toho nadpisu jsem čekal něco jako další "Zimní zamyšlení" nebo tak

edit - kdyby jsi z toho byl nějak tento, tak písni

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Sniper
-
- Moderator
-
- Obdržená poděkování 17

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
- admin
-
- Moderator
-
- Obdržená poděkování 11

- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti

Taky mám vlastní web

- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21

Možná tomu pomoh i ten držák, to už je jedno.
Rozpùlit, zavaøit.
P. Pøívozník prodával XF Freewind na díly, za motor chtěl 7 500,- ale ten inzerát je už pryč, tak nevim jestli to je ještě k mání.
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Martin
-
Autor tématu
-
- Obdržená poděkování 98
Pánové,to nebyl žádný kalup ani krizovka,ale chvilka nesoustøedění. Ale velké i malé prùsery vznikají nevinně a z nepozornosti.

Taky jsem se pøistihnul včera na jedné loučce,že nejedu,tak jak bych měl,ale spíš hoodně volnou a tak jsem za to trochu vzal a jelo se mně nějak lepší,ale pak jsem zase zaklapnul a jel jako krajinkáø.

- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 1
Abys věděl, že nepadáš sám: já se včera válel několikrát a pøesně poslední držka z nepozornosti. Jel jsem pomalu z kopce po louce rozšlapaný od krav, zevloval kudy kam - najel jsem na větev schovanou v trávě, to mi vyškublo øidítka, já letěl po hubě, nějak se mi ještě sekla ruka o blástr nebo o co a já se pøi pádu nějak záhadně otočil k motce zády a normálně jí zaleh - ke všemu tak šikovně, že to levej blástr odnes. Kdyby mě někdo pozoroval, tak asi nechápe, co jsem to tam vyváděl - a z takový kraviny.
Tak doufám, že od tebe uslyšíme brzo lepší zprávy.
Jo a taky se mi nezdá, že by paøez prorazil takhle karter - spíš bych to viděl jak psal Pivča - že to napálil pøímo do toho úchytu a ten to prolomil, døevo takový škody nepáchá... Teď už je to jedno, jen to obhlídni, jestli by to uchycení nechtělo vyøešit jinak.
- Paja
-
- Velmi dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 5
- Martin
-
Autor tématu
-
- Obdržená poděkování 98
Ten paøez byl dva malý o prùměru cca 15-20 cm a motor s motorkou spadnul zezhora na některou hranu. Stačil mně pohled na tu louži pod motorkou a moc to dál pod sebou neprohlížel-ropná havárie na krku:angry: .
Jak píšeš-vždy je potøeba myslet(pokud sedíš na motorce)a mít-nebo se snažit mít motorku pod kontrolou. Pøi kochačce anebo zatemnění se múže stát cokoliv.
Dnes večer volal chlapik ze svaøovny-mám to zavaøené a zítra na tom už snad budu moct makat.
Naštěstí to prasklo v místě,kde nejsou kolečka,høídelky,tak snad to bude OK.

- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21

Ale výměnu oleje provádět tímto zpùsobem není zrovna dvakrát košer

- admin
-
- Moderator
-
- Obdržená poděkování 11

- Martin
-
Autor tématu
-
- Obdržená poděkování 98

Dnes jsem si motor pøivezl ze svaøovny a večer na to chci skočit,tak uvidim,jak mně to pùjde taky,co na mě ještě čeká po nastartování.

- ladi
-
- Dobrý diskutér
-
Pak už jen bacha na podobný nástrahy velkolesa
- ladi
-
- Dobrý diskutér
-
- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti

Taky mám vlastní web

- Paja
-
- Velmi dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 5

- Sniper
-
- Moderator
-
- Obdržená poděkování 17

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
- Martin
-
Autor tématu
-
- Obdržená poděkování 98
Jen na okraj-kolem projelo asi 5-6 motorkáøù a pouze jen mávali,ale nikdo nepøibrzdil ani neprojevil nějaký náznak zájmu. No je vidět,že jsme v čechách a .....
Ale zase na druhou stranu zastavilo u mně auto a paní øidička se ptala,zda něco nepotøebuju,že by mně ráda nějak pomohla. Dáša s holkama jely okolo a tak se zastavily,ale to už jsem dával karbec dohromady,ale i tak mně to udělalo radost.
- DLOUHAN
-
- Návštěvník
-