Download menu

Nováček

• Petr650
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • endurista
Více
14 roků 11 měsíců zpět #13659 od Petr650
Odpověděl Petr650 pro téma Nováček
Zdravim jakej typ Transalpa jsi mel? Ja si ho ted poridil a jsem celkem spokojenej. Je to 2004 650. A kolik jsi na nem najel?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13662 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Nováček
Já mám taky Transalpa 650, 2003, a jsem mooooc spokojenej. Oproti Drku takové klidnější a pohodlnější. Zatim super. ( ale dr bylo dr) :silly:

• Petr650
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • endurista
Více
14 roků 11 měsíců zpět #13663 od Petr650
Odpověděl Petr650 pro téma Nováček
Presne tak je to hodne vyvazena pohodova jizda.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13666 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Nováček
Paja napsal:

Já mám taky Transalpa 650, 2003, a jsem mooooc spokojenej. Oproti Drku takové klidnější a pohodlnější. Zatim super. ( ale dr bylo dr) :silly:

jo jo DRjeDR hlavne kdyz DRtíš dálkovou :) ,ale mam ji rad a nedam ji miláška mého :kiss:

Více
14 roků 10 měsíců zpět #13667 od Popy
Odpověděl Popy pro téma Nováček
pazhaut napsal:

Paja napsal:

jo jo DRjeDR hlavne kdyz DRtíš dálkovou :) ,ale mam ji rad a nedam ji miláška mého :kiss:

No, já ji drtil, až dodrtil. Ale co, to se opraví, a nedám ji taky. Popy

• guttata
  • Avatar uživatele guttata Autor tématu
  • Diskutér
  • Diskutér
  • Suzuki DR 650R Dakar
Více
14 roků 10 měsíců zpět #13668 od guttata
Odpověděl guttata pro téma Nováček
Zdravím vespolek. Tak když jsem sem přišel, tak jsem tohle téma založil na uvítanou, tak ho teď použiju na rozloučení. Suzanne je úspěšně prodaná do motorkářské rodiny. Tak snad se tam bude mít dobře. Já se s Vámi všemi loučím a přeju, ať Vám to jezdí bez poruch, nehod, spolknutejch much a podobných nepříjemností. Já se vracím ke skútrům (byť podstatně větším, než jsem měl dřív) a také na příslušné fórum. Tak čus.

Více
14 roků 10 měsíců zpět - 13 roků 3 měsíců zpět #13670 od Kubrt11
Odpověděl Kubrt11 pro téma Nováček
No já měl ještě starý 6tikilo,r.99,mělo naj.17tis.a jezdilo to jak brus!Moc sem s tím nenajel cca.10.tis.ale i tak na něj rád vzpomínám,a furt to s něčím srovnávám,bylo téměř dokonalý!Pak mě zlákali cruisery,ale to enduro mi pořád tak nějak chybělo!Co se týká jízdy,tak jsou tyhle dva styly(chopper&cruiser vs. enduro)na hony vzdálený,takřka nesrovnatelný!Každý ma svý úplně odlišný kouzlo!Zdánlivě dvě kola jako dvě kola,ale to je to jediný co je spojuje!!!Kdo nevyzkoušel nepochopí!DRko sem si pořídil,páč mě uchvátila jeho všestranost,dravost,a v neposlední řadě jeho km proběh cca.14.tis.km,za rozumnou cenu,hodně muziky!Ale to už patří asi do jiný rubriky,nechci to zde zas...! ;)

Čiao.K.
Poslední změna: 13 roků 3 měsíců zpět uživatelem Kubrt11.

Více
14 roků 10 měsíců zpět #13683 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Nováček
guttata napsal:

Zdravím vespolek. Tak když jsem sem přišel, tak jsem tohle téma založil na uvítanou, tak ho teď použiju na rozloučení. Suzanne je úspěšně prodaná do motorkářské rodiny. Tak snad se tam bude mít dobře. Já se s Vámi všemi loučím a přeju, ať Vám to jezdí bez poruch, nehod, spolknutejch much a podobných nepříjemností. Já se vracím ke skútrům (byť podstatně větším, než jsem měl dřív) a také na příslušné fórum. Tak čus.

čus :( a at se Ti daří :laugh:

Více
14 roků 10 měsíců zpět #13693 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Nováček
Pro Popyho-koukej makat,ať se 18týho vidíme. Pak sem dej,co s ní je.
Pro Guttatu-tak se měj-třeba se někde potkáme. Jak někdo někde v jiným vláknu napsal-setkávání není o strojích,ale lidech(copyr.Gek). A i se skutrem máš mezi námi dveře otevřené. ;)

Vygenerováno za 3.311 sekund