Download menu

výmìna oleje v pøedních vidlích

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9377 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma výmìna oleje v pøedních vidlích
Pivčo-máš pravdu
Madmen-kdyby sis oil koupil v nějaké motodílně,tak většinou maj nějaký rozdělaný a není problém si koupit 1,1 l tlumičového oleje,jen se zeptám co jsis to koupil za oil,že stál takovej ranec :unsure: já mám oil za 120 kč 0,5 l a musím øíct,že jsem nespozoroval rozdíl mezi tím drahým co tam byl pøedtím,rozdíl nastal až po výměně pružinB)

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9381 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma výmìna oleje v pøedních vidlích
Pivčo,pøece nebudu kupovat kvùli deci další litr,to dá rozum.na co mi pak ten zbytek bude.A z heveru tam nic neleju,je to nový hydr. olej.Jsem volal kámošovi,co dělá servisáka v suzuce a øíkal,že tam mám ten hydráulický v klidu nalít.Ten co tam lejeme pøi výměně,je taky hydralický olej,jen kurewsky pøedražený.Tady v té vidli má ten olej,jen tlumící funkci,takže se pøimícháním jiného jeho vlastnosti nezmění,pokud je to jen nepatrné množství.Do motoru bych to určitě neøedil :)
Jinak na zásadních věcech jsem nikdy nešetøl,ale nepatøím mezi hlupáky,kteøí bezhlavě rozhazují peníze za pøedražené věci,když se věc dá bez následkù vyøešit jinak.
Motejl-ten olej,co jsem kupoval,je Motorex (made in switzerland),1l/359 kč.Jiný jsem nesehnal.Ale viděl jsem na netu i levnější oleje,ale s poštovným by vyšly dráž.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9393 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma výmìna oleje v pøedních vidlích
To je fajn, že tady někdo konečně napsal, jak se postupuje autorizovaný servis Suzuki ... no vlastně už o tom mluvil Láďa (nejstarší v Osice s modrou DR), jakej mu vyrobili mezisvod k laděné koncovce a kolik za tu hrùzu z lešenáøskej trubek chtěli :P

K tomu šetøení - šetøíš ty, šetøím, já, asi všichni tady, každá kačka dobrá (Admin už našetøil :woohoo:), jinak by jsme si asi krom těch našich koupili i něco novějšího do garáže ;) To co jsem psal výše, jsi ale pochopil jinak, já jsem se bavil o pøístupu k něčemu ....

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9395 od madman650
Pivčo,už to neøeš,já vím,žes to nemyslel zle :laugh:
Motka už je složená,tlumiče tlumí,klakson houká...jen jezdit :laugh:

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9397 od honz
Odpověděl honz pro téma výmìna oleje v pøedních vidlích
Já jsem tu trošku taky dolil jiným tlumičovým. Taky se mi nechtělo kupovat kvùli takové trošce novou flašku, takže madmana chápu;) Ta troška ve vidli nemá na nic vliv.
Jinak tøeba tlumičový Motul stojí skoro 400,- za litr:angry:

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9401 od Buri
Odpověděl Buri pro téma výmìna oleje v pøedních vidlích
Měl bych takovou otázku.. Když měnim gufera na těch vidlích tak musim dole sundavat ten imbus 10" ?? Já ho povolil ale začal se protáčet takže dál už povolit nejde a ani utáhnout. Je´na to nějakej chyták jak to udělat??

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9404 od madman650
Buri:jak zmiòuje Pivča,nejlépe navaøit velký šrub-co má hlavu na tøicítku klíč navaøit na trubku nejmíò těch 60cm dlouhou a strčit to shora do té vidle hlavou napøed.Tam se to zapøe a už mùžeš šroubovat.
Já to viøešil tak,že jsem našel doma starej kulovej ventil,co mi zustal po rekonstrukci koupelny,ten jsem našrouboval na 3/4" trubku a použil to místo šroubu,abych pro něj nemusel jezdit do města a shánět ho.Na tom ventilu sem ale musel uøezat ten døík na kterém je ta páčka na zavírání.Ale ten šroub je lepší øešení.
A ten imbus dole není 10 ale 8mm.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9411 od Piwča
Madman, až ten Tvùj "klíč" jednou někdo najde, tøeba nějakej archeolog ... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Buri, musíš si ten vnitøek tlumiče něčím podržet, někdo tam narve tøeba i násadu od koštěte, ale s povoleným bych určitě nejezdil.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9412 od madman650
Pivčo,ten smeták jsem tam taky strkal,ale je o pár mm širší,takže tam nejde.
Neboj,cpal jsem ho tam násadou naopøed :laugh: :laugh:

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9450 od Buri
Tak už sem si ten klíč udělal. Navaøil sem tam matku na klíč 28 a bylo to akorát. Jenomže sem zsistil že to stejnak nerozeberu. Sem myslel že tu trubku vytáhnu a ona nejde stejnak. Nevim jak je to možný...

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9451 od Buri
Ten vnitøek ven jde co se týče toho co drží imbus ale prostě to nerozeberu uplně jak sem pøedpokládal.

Více
16 roků 4 týdnů zpět #9462 od Piwča
Musiš zabrat a hlavně mít vyndanou tu pojistku,ten drát nad guferem a stíracím kroužkem, pak to vytáhneš všechno, bacha na zuby ;)

Více
16 roků 3 týdnů zpět #9511 od ladi
Odpověděl ladi pro téma výmìna oleje v pøedních vidlích
nedělal sem to sám, ale olej ve vidlicích je taky čerstvě change, gufera prej šly pěkně blbě,
opravuju - nebylo to change, ale doplnění, prej tam žádnej nebyl, teď choděj vidlice jak maj - beze zvukù a krásně tluměj

Vygenerováno za 3.313 sekund