Download menu

pomooooooc se startováním

• backmen
  • Avatar uživatele backmen Autor tématu
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9691 od backmen
pomooooooc se startováním vytvořil uživatel backmen
Tak se mi stalo:Po zimě sem vyměnil co stálo za p.d a světe div se i s novým výfukem akrap samo domo vyjel!To byl jeden výkend!Startování šlo sice ztuha a nastartoval sem.Potom sem se jel v týdnu projet a baterka nechtěla moc točit,ale nakonec se draka na potøetí natočil a po cestě se dvěma pauzama taky.Potom byla asi týdení pauza a batery out!!!!!Tak se ji dal na nabíječku a opět na 3tí start vyjel.No a pak sem vyměnil olej,olejový filrt,vzduchový filtr,trošku omotal páskou kabeláž,místo kontrolek v palubce dal led dyody a............kua do dneška nenastartoval!!!!!!!!Jestli potøebuje někdo RYCHLE rozborku volnoběžky tak to dělám za 15 minut!!!STAHOVÁK MÁM.Díky Admine!! A teď bych potøeboval VAŠI radu a nebo PROSÍM pøíďte! Navaøím,Ubytuju,zaplatím!!!! Kua už si fak nevím rady.Posledí možnost je to pustit do MACOCHY:angry: :angry: :angry: :angry:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9693 od admin
Odpověděl admin pro téma pomooooooc se startováním
Ahoj, zkoušel jsi to natočit tøeba pøes kabely pøes auto?Ono to sice točit motorem mùže,ale nedá to dot jiskru.Pak to taky mùžou být odpálené cívky na statoru. Jsou tam takové dvě mrchy. Ty se dají proměøit. Už jsem to tu někde psal jaký mají mýt odpor. Dál už mě napadá jen prostøíkat kontakty.

Více
16 roků 1 měsíc zpět - 16 roků 1 měsíc zpět #9694 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma pomooooooc se startováním
Hlavně klídek, panika je minimálně pùl problému. Baterku máš asi v øiti, nákup nové tě asi stejně čeká, mě brzo taky :(

Když to nechce do 5ti vteøin chytit, hlavně pøi opakovaném startování, tak má 99% lidí tendenci pøidávat rukojetí plyn, stejně jako já :woohoo: no a to je pak úplně v perdeli.

Von ten samo doma Akrapovič bez poštelování karbce, nebude na ty starty asi taky moc zvědavej ...

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 1 měsíc zpět uživatelem Piwča.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9697 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma pomooooooc se startováním
Jedno dobré pravdivé pøísloví-dokud DRko fachá tak není dobré se v něm vrtat.Jinak to zkus se silnější baterií,jak píše Admín,tak sice mùže točit motorem,ale už nezbývá tolik šávy pro ostatní eletroniku-jo my s nakopávačkou :lol: se smějem

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• backmen
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9698 od backmen
Odpověděl backmen pro téma pomooooooc se startováním
Tak jo dám na tvoji radu a prvně vyměním baterku.Buhužel nemám nikoho známího abych ji změøil odporovou skoušečkou.Na ní jde poznat hned jestli je baterka mrtvá.Měøil sem jen voltáž a ukázala 12,20V,což je vpoho.Volnoběžka se točí jedním směrem lehce a druhým tím ani nehnu,ale pøi startování se ozývají neskutečný chrastivý zvuky a asi po tøetím protočení motoru pøestane baterka točit jakoby neměla sílu:angry: No a pøes autobaterku pomocí startovacích kabelù se to ani nepøekulí a jenom se žhaví kabely ke startéru

• backmen
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
16 roků 3 týdnů zpět #9891 od backmen
Tak mám novou baterku a je to poøád v kelu:angry: Pøi staru se motor otočí pouze do komprese a pøez ni se nedostane:( jenom když pomùzu rukou dekompresoru tak se protočí vícekrát a když ho pustím tak zase dojde do komprese a zastaví se.Mám podezøení jestli není v ø.ti startér.Už sem ho demontoval a dám ho na stolici pøeměøit.Ještě jeden poznatek.Když obejdu startovací relé a startuju na pøímo tak je to poøád stejný.Už sem bezradnej,konec dubna ajá ještě poøádně nevijel.Nejhorší je že nemám pøes týden čas to øešit paaač sem dlouho v práci a pøes víkend nikoho a nic neseženu:angry: :angry: :angry:

Více
16 roků 3 týdnů zpět #9892 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma pomooooooc se startováním
backmen > hmmm to je spatny :( jestli ti odesel starter tak ten je drahej :( leda sehnat nekoho kdo ma "rozsekanou" masinu na dily a zkusit to od nej koupit za nejakej rozumnej peniz pac novej stoji fakt raketu. koukal jsem na partsdepot a novej stoji cca 13.500,-kc :( a samozrejme to co se tam muze posrat tam samostatne neprodavaji ostatni casti ale ano. Tak to promer a zkontroluj a uvidis co je v prdeli pripadne jenom vymen poskozenou cast teda pokud ti zrovna neodeslo to nejvic nejdulezitejsi. Drzim pesti chlape ;)

P.S.: jeste me napadlo tam pak zkusit pripadne "nabastlit" nejakej jinej z jine motorky kterej by mel stejnou silu. ale je to jen takovej napad ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 3 týdnů zpět #9894 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma pomooooooc se startováním
Ještě dotaz,máš dobøe seøízené ventily a dekompresor :unsure:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• backmen
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
16 roků 3 týdnů zpět #9903 od backmen
Díky za dotaz ale výše píšu co sem dělal

Více
16 roků 3 týdnů zpět - 16 roků 3 týdnů zpět #9904 od Paja
Odpověděl Paja pro téma pomooooooc se startováním
Nechci dělat rozumy, ale já měl stejný problém a bylo to volnoběžkou. Otočilo to vždy jen jednou a potom, jako by neměl starter sílu, a pøemýšlel jsem o jeho výměně. Došel mechanik podíval se co to dělá, ani to nerozdělal,a jenom øekl , to je jasný, kup volnoběžku. Koupil jsem novou volnioběžku a od té doby O.K. Takže podle mě je to na tuty ono.
Poslední změna: 16 roků 3 týdnů zpět uživatelem Paja.

Více
16 roků 3 týdnů zpět #9906 od admin
Hele neboj nic startér se dá opravit budou to zøejmě uhlíky ty se hodí určitě z něčeho jinýho. Podle mě bude stačit jen očistit komutátor a sehnat uhlíky a bude to OK.

Více
16 roků 3 týdnů zpět - 16 roků 3 týdnů zpět #9907 od Tali
Odpověděl Tali pro téma pomooooooc se startováním
Ahoj.
Nevim co to muzee být za zavadu ale TADY na ty strance je DR na dily. Ja uz od nej mam spinacku plasty a nosic a v pohode. Tak kdyby si neco potreboval tak mu zavolej!!
Poslední změna: 16 roků 3 týdnů zpět uživatelem admin. Důvod: Oprava odkazu

• backmen
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
16 roků 3 týdnů zpět #9914 od backmen
Chlape díky za typ!Jen doufám že tam bude mít něco po neděli,to už budu najisto vědět čím to je,pááááč ji vezu k mechanikovi co ještě nezklamal!!!

Více
16 roků 3 týdnů zpět #9922 od Popy
Odpověděl Popy pro téma pomooooooc se startováním
Ahoj Backmane, díky za email, jasně, nejdøív to vyøeš s tím startováním, pak až to , na čem jsme domluveni. Sleduji tvoji diskuzi a zajímalo by mě, jestli ten problém se startováním už byl v minulosti, myslím dlouhodobě. Pokud to pøišlo jen tak z nenadání, a tu volnoběžku, jak píšeš máš v pohodě, popø. nastavení dekompresoru, tak to asi bude fakt ten starter. Já øešil něco podobného, a høáli se mi kabely jak sviòa.., pak jsem rozebral starter, a dal jsem nové ložisko a vytočil to zadní futro, to bylo totál- díra elipsa. Mnohem se to zlepšilo. Volnoběžku trochu slyším, tak krátký starty a jde to. Ahoj a a to u mechanika klapne dobøe. PS: Jednoho tu mám taky a je GOOD, ale je to asi trochu z ruky,??

Více
16 roků 2 týdnů zpět #9948 od Popy
Odpověděl Popy pro téma pomooooooc se startováním
Ahoj Backmene, už startuješ? Popø. co to bylo? Popy

• backmen
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
16 roků 1 týden zpět #10097 od backmen
Tak vás všechny zdravím pánové a mám pro vás informaci o mém NESTARTOVÁNÍ!!!!!Jeden problém je vypadlý vymezovací kroužek v soukolí startéru a volnoběžky a druhý ,a to mě pos.r,že sem sundal papíroví těsnění pod levím víkem motoru a dal tam takovou gumovou mazaninu!!!!!!Nevěøil bych že každá desetina MÁ vliv na chod motoru!!!:angry: Oprava stála 600kč:laugh: Ale i tak sem rád že ste se mi snažili pomoct aspoò po netu.Když sem øek mechanikovi možnosti které se naskýtají díky vaším skušenostem s problémy se startováním,tak aspoò mohl vyloučit fùru nepodstatnejch věcí a diagnoza a oprava trvala pouze 4 dny.Tak ještě jednou díky všem kdo měli trošku vùle.Karmu vám všem zvednout nemùžu,ale něco udělám s vašima ledvinama:side: :S :blush:

Více
16 roků 1 týden zpět #10105 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma pomooooooc se startováním
Beckmen > tak to je super zprava. takze nejpozdeji na bigarich se sejdem?

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• backmen
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
16 roků 1 týden zpět #10113 od backmen
O.K.Pøijedeme i s baùžkem.Dcery nevozte:angry: Se spaním to snad nějak uděláme.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #11006 od Buri
Odpověděl Buri pro téma pomooooooc se startováním
Ahoj.. mam se svým RSEčkem uplně stejnej problém.. Včera sem sundal oba kryty a koukal co by kde mohlo bejt a nic.. Jakou že ti to tam dal mazaninu pod to papírový těsnění?? Já včera sem skládal zpátky to soukolí u starteru a nejsem si jistej jak to tam má bejt všecko vymezený přesně aby to běželo protože mi to startuje blbě už dlouho. Je tady někde nějakej obrázek jak to má bejt přesně poskládaný?.. Vždycky to otočí a pak se to jako by sekne.. A mam i stejný příznaky jako přehřejvání se kabelů atd.. Díky Buri

Více
15 roků 9 měsíců zpět #11007 od admin
Ahoj tohle bych spíš hledal u startéru. Sundej ho rozeber a vyčisti komutátor a uhlíky. Myslím že by se to mohlo zlepšit. B) :blink:

Vygenerováno za 3.339 sekund