Download menu

shanim hlavu nebo motor na DR 650

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 2 měsíců zpět #1737 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma shanim hlavu nebo motor na DR 650
dayw napsal:

Tak kamaradi komu se neleni tomu se zeleni sehnal jsem a zakoupil motor je to 650 RSE (se starterem) ja beru hlavu její obsah a víko ostatek nabízím k prodeji kdo ma zajem tak se ozvete (neni tam starter a karbík). Nutno podotknout ze ten motor je ve velmi dobrem stavu .. vse jako nove.<br><br>Pøíspěvek editován: dayw, v: 21/01/2007 21:26

Byl bys ochoten prodat pøípadně jen levé víko motoru - kryt rotoru. Podaøilo se mi v něm udělat minulej tejden asi 2mm trhlinu. Pokud se mi to nepodaøí nějak zalepit, zavaøit atd... tak budu celkem akutně to víko potøebovat !!! :(
Nepokoušel už jste se někdo víka na DR něčím lepit - myslím tím rùzné tekuté kovy atd... pøíp. vaøit - ale co je to za materiál, těžko øíct. Nejradši bych se neviděl, pøíjdu dnes do garáže a tam loužička oleje - po minulé vyjížďce jsem si toho vùbec nevšim, takže to teče celkem málo.
Tady je ještě obrázek trhliny http://img50.imageshack.us/my.php?image=dsc06227rd6.jpg <br><br>Pøíspěvek editován: PajaDR650, v: 02/03/2007 14:45

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1739 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma shanim hlavu nebo motor na DR 650
PajaDR650 -&gt; Covece co jsi vyvadel s chudinkou ze se ti todle podarilo?

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 2 měsíců zpět #1740 od PajaDR650
... vlastně ani pøesně nevim kde se mi to stalo, jenom tušim protože jsem spadnul víckrát, ale vždy tak celkem nevinně, že jsem ani nečekal, že by to moh odnest ten kryt. Chci to nejdøív zkusit s nějakym tim tekutym kovem,protože nevim co je to za slitinu a díra je to celkem malá. Asi by bylo taky dobrý poohlídnout se po nějakym účinějším krytu motoru, protože ten originální jak je vidět nebyl k ničemu...:(

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1741 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma shanim hlavu nebo motor na DR 650
Buď v klidu, to není problém zavaøit, sežeò si v okolí někoho, kdo vaøí hliník. Já \&quot;udělal\&quot; v deklu díru jako kovová padesátka, od toho prasklina asi jako zapalovač, nechal si to zavaøit (200 kč), sám jsem si to zvenku zabrousil a nechal celej dekl nasøíkat, což teda byla darda, kytování, namíchat metalizu (900 kč) a vypadá to líp než pøedtím.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1742 od Piwča
PajaDR650 napsal:

... vlastně ani pøesně nevim kde se mi to stalo, jenom tušim protože jsem spadnul víckrát, ale vždy tak celkem nevinně, že jsem ani nečekal, že by to moh odnest ten kryt. Chci to nejdøív zkusit s nějakym tim tekutym kovem,protože nevim co je to za slitinu a díra je to celkem malá. Asi by bylo taky dobrý poohlídnout se po nějakym účinějším krytu motoru, protože ten originální jak je vidět nebyl k ničemu...:(

Ještě dodám že mám SE, jinej kryt jsem sháněl taky, ale nesehnal, narazil jsem na e-bay na ty starší DRka, ale za velký prachy. Co stojí novej jsem se radši neptal, jako správnej puntičkáø jsem kupoval těsnění pod ten dekl, 450 kč, to mi bohatě stačilo ...
Fakt neboj nechat si to zavaøit a co se týče nějakýho lepení napø. tekutým kovem, tak mě se každej akorát vysmál, když jsem na to jen pomyslel ...

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 2 měsíců zpět #1743 od PajaDR650
OK tak tos mě trochu uklidnil, snad to dám brzy nějak do kupy. A jinak brouzdám po netu a okukuju kde by se dal ten kryt sehnat lepší - viděl jsem zatím jen starší DR650R, ale to vypadalo že to bylo dělaný na zakázku, krásně pøes šíøi celýho motoru. Grave má celkem pěkný kousky na svejch stránkách - ještě co zato ???;)

• dayw
  • Avatar uživatele dayw Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 2 měsíců zpět #1744 od dayw
Odpověděl dayw pro téma shanim hlavu nebo motor na DR 650
Zavar to a neres, kdyztak mas u mne rezervovanej temer novy kryt .) ale na tohle je to skoda.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1745 od Sniper
dayw napsal:

Zavar to a neres, kdyztak mas u mne rezervovanej temer novy kryt .) ale na tohle je to skoda.

Ja teda nevim jestli to neni stejny ale ta \&quot;zatka\&quot; z boku motoru je doufam stejna, kdyz ji vysroubujete tak se da pootocit motorem. Nemel by jsi jednu nahodou navic nejakou v poradku? ta moje je servana :-( nejakej umelec predemnou ji vozvejkal tak ze se to neda otevrit :dry:

I cesta, je cíl

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 2 měsíců zpět #1746 od PajaDR650
Pokud bych od daywa ten krat kupoval, zátku tě pøenechám, já jí mám zatim v pohodě...

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1747 od Sniper
PajaDR650 napsal:

Pokud bych od daywa ten krat kupoval, zátku tě pøenechám, já jí mám zatim v pohodě...

To by bylo super ;-)

I cesta, je cíl

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1751 od Piwča
Sniper: tu zátku jsem vyndaval na vymontovaným deklu a taky jsem ten šestihran ožvejknul, někdo jí utáhnul snad metrovým klíčem :( koupil jsem novou, 400,- :dry: a zbytěčne, na opravu stačí dobrej kit ;)

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1752 od Piwča
Ještě k tomu zavaøení ...
Když jsem pøišel do tý dílny, kde mi to dělali, stál tam chlápek a držel vanu motoru z nějakýho BMW, díra kterou by se dala prostrčit pěst, v kapse měl pytlík se støepama co našel. Pøišel ten pan Borec co to vaøí a øíká, \&quot;ty støepy si nechte\&quot;, to mě celkem uklidnilo. Pak mu dávám ten mùj deklík a øíkám mu, že je to popraskaný okolo tý díry, že je uvnitø olej a není tam moc místa, on že to je v poho, jak se to ohøeje, tak se všechno ukáže. Kdo umí, ten umí ;)

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1761 od Foibos
Odpověděl Foibos pro téma shanim hlavu nebo motor na DR 650
Jo to vaøení je v pohodě.Taky vaøím hliník a dokážu spostu věcí navaøit když tøeba část není.Je to určitě lepší jak tam rvat nějaké lepidla.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 2 měsíců zpět #1768 od PajaDR650
Zatím jsem prasklinu zalepil tekutým kovem, tvrdý je to dost, nechá se to normálně brousit. Spíš mám strach co s tim udělá vysoká teplota motoru. Sehnal jsem si teda i kontakt na člověka co vaøí kartery na cokoliv, takže tohle by pro něj asi nebyl problém zavaøit. Jinak prasklina byla opravdu malinká, zkoušel jsem pøes ní na sundanym víku foukat vzduch a prakticky to nešlo. Oleje ubylo jen cca 3 dcl, což by odpovídalo množství oleje pod motorkou v garáži.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1771 od Piwča
Já když jsem s motkou praštil, ulítlo zrcátko, zadní blikr, ani to nechcílo, já byl v poho, zvedám motorku že jako jedu dál, něco mi høálo v botě, koukám a pode mnou pùlmetrová olejová louže :blink: Odtáhli mě domu na špagátě ... Jestli Ti tam ten \&quot;tekutej kov\&quot; bude držet, zajímá to asi nejen mě, tak dej vědět.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 2 měsíců zpět #1776 od PajaDR650
No že bych to opravoval tekutym kovem mě zezačátku ani nenapadlo, doporučil mě to chlapík u nás v dílně, že to rùzně testoval, ukazoval mi co s tím zkoušel lepit a zdálo se mi to celkem dobrý. Kus železa pøilepenej zkušebně někam na regál nejde sundat ani hrubym násilím, jen odbrousit. Ale stejně to poøád sleduju a kontroluju, mám hlavně strach jak to bude reagovat na ty teploty, jinak jsem to zabrousil a protože to má šedivou barvu, neni to skoro vidět, støíkat to zatím nebudu, abych to moh sledovat, jestli se to nějak nemění a drží to.
Jinak těch pádù jsem už zažil hodně, ale tentokrát jsem se pěkně trefil na šutr pøesně pod to víko a i padák a jiný ochranný věci je pak k ničemu.:(

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1782 od Martin
Odpověděl Martin pro téma shanim hlavu nebo motor na DR 650
V dnešní době je spousta dobrých lepidel na kov,akorát je potøeba zvolit to správné,vyzkoušené. Mám s tím taky dobrou zkušenost-ne na moto,ale na motoru auta a pokud to není nějak porovitý materiál a dobøe se to odmastí a pøíprava a provedení je jak se má,tak pak je to v poho.B)
Taky bych to ze začátku hlídal-člověk nikdy neví-není to svár,ale myslim,že by to mělo být v poho.

Více
13 roků 1 měsíc zpět - 13 roků 1 měsíc zpět #17052 od mechacekk
Odpověděl mechacekk pro téma shanim hlavu nebo motor na DR 650
já vás zdravím pánové možná bych mohl pomoci mám doma rozebraný motor DR 650 RSE hlava tam je ale v jakém je stavu i válec a vahadla ale vůbec tomu nerozumím jak by to mělo vypadat .ale rád pomůžu mám z tohoto motocyklu hodně dílu tlumiče kola rám 606729318
Poslední změna: 13 roků 1 měsíc zpět uživatelem mechacekk. Důvod: tel.

Více
13 roků 3 týdnů zpět #17113 od fourt
Odpověděl fourt pro téma shanim hlavu nebo motor na DR 650
Zdarec,maš ještě ten motor?

Více
13 roků 1 den zpět #17196 od Drack
Odpověděl Drack pro téma shanim hlavu nebo motor na DR 650
A kdybys ses domák na dr 600 s, sháním vačku a vahadla ale ne repas!!!

Vygenerováno za 3.403 sekund