Download menu
-
Fórum
-
Technika
-
Motor
-
otáèky motoru - DR 600
otáèky motoru - DR 600
-
kingconan
-
Autor tématu
-
-
Novota
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 9 měsíců zpět #6299
od kingconan
Už jsem opravdu bezradný. Po nastartování mi motor jede na volnoběh, ale když vrknu do plynu, tak mi otáčky vyletí nahoru, stále stoupají a už nejdou ubrat( když stáhnu volnoběh, tak to chcípne a nenastartuju). Srazím je chcípákem, abych mohl zaøadit, ale když se rozjedu a za jízdy ( nebo na køižovatce ) vymáčknu spojku, tak zase místo volnoběhu jsou tam minimálně 3000 otáček ( od oka - nemám otáčkoměr ). Pøipadá mi to, jako by byl stále pøidaný plyn, ale lanko je volné, chodí lehce. Rozebral jsem karburátor, všechno vyčistil, ale nic se nezměnilo.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
-
madman650
-
-
-
Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
16 roků 9 měsíců zpět #6300
od madman650
Nepøisává to někde vzduch.Tøeba mezi karbcem a válcem,jak je tam ta gumová manžeta.Teda nevím jak to tam máš øešené ty,já mám eséčko.Ale to co popisuješ,by mohlo zpùsobovat falešné pøisávání.
-
Piwča
-
-
-
Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 21
-
-
16 roků 9 měsíců zpět #6303
od Piwča
Nevim, ale četl jsi
tohle
?
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
-
kingconan
-
Autor tématu
-
-
Novota
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 9 měsíců zpět #6308
od kingconan
Jo, četl jsem asi všechno- ale nic nepomohlo. Falešný vzduch mezi karburátorem a válcem to není, pro jistotu jsem to ještě utěsnil silikonem, vzduchový filtr je čistý.
-
vanis007
-
-
Návštěvník
-
16 roků 9 měsíců zpět #6318
od vanis007
tohle me to delalo taky, nebo podobne. Kdyz jsem dorazem steloval, tak se volnobeh moc nemenil, spis to pomaleji padalo z otacek, nebo zdechalo. Musel jsem si hodne jemne hrat nez jsem to dal nejak do kupy, aby se s tim dalo jezdit a radit. Ale ted tech problemu mam vicero, tak nevim, jestli to melo nejaky souvislosti uz tehda
-
kingconan
-
Autor tématu
-
-
Novota
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 9 měsíců zpět #6319
od kingconan
Pøečetl jsem asi všechno, co se tady píše o podobných potížích, ale v žádném pøíspěvku není øešení, jenom rady, co by to mohlo být.
-
kingconan
-
Autor tématu
-
-
Novota
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 9 měsíců zpět #6321
od kingconan
A ode dneška mám nový poznatek - když to nastartuju tak pár vteøin to jede na volnoběh, a potom to začne pøidávat otáčky- pak to radši chcípnu.
-
MotejlKuba
-
-
-
Výborný diskutér
-
-
XTZ 750 Superténéré
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
-
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 9 měsíců zpět #6324
od Rimmerak
Stejnej problém øeším trošku s jinačím strojem. Tera - takovej ten dvoukolovej cajk na obdělávání zahrady. Nastartuju a samo to pøidává plyn až do maxima, kde si to drží max otáčky. Pøitom klapka na plyn je zavčená, tak netuším kde to bere vzduch na ty šílený točky :-D Už sem vyměnil trysky a stejně to dělá dál :-D
-
kingconan
-
Autor tématu
-
-
Novota
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 9 měsíců zpět #6326
od kingconan
No to je pøesně ono ! Plyn zaklaplý, lanko volné takže určitě nikde nevisí a motor točí a točí.
4 MotejlKuba - taky dobrý, jestli ho najdu, tak ho vypnu a jestli to bude fungovat jak má, tak máš u mě litr slivovice!
-
kollik
-
-
Návštěvník
-
16 roků 9 měsíců zpět #6328
od kollik
ahoj ted nedávno se mi stalo uplně to samé vím že si psal o tom že si čistil karbec ale koukal si se jak to tam chodí mě seto tam nepatrně døelo a když sem tam vpustil benzín tak to šlo mnohen huø tak sem to vyčistil a vyleštil tak to bylo v pøudku a už to běhá jakmá tak se na to koukni ještě jednou bud to je ono a nebo ne PS koukni jestly máš rovnou trisku a podobně a jestly sou všechny pruchozí s pozdravem kollik
-
kingconan
-
Autor tématu
-
-
Novota
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 9 měsíců zpět #6329
od kingconan
Díky, lae tryskama to nebude - jednak jsem s nima nic nedělal, kromě těch vysokých otáček to funguje normálně - jezdí to, necuká, nechcípá jenom prostě nejde volnoběh jak má.
-
kingconan
-
Autor tématu
-
-
Novota
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 8 měsíců zpět #6535
od kingconan
Dneska jsem rozebral karburátor úplně na atomy, když jsem to složil tak to dělalo úplně to samé. Koupil jsem i nové svíčky. Asi budu pomalu měnit i elektriku, protože jinak už nevím - začnu asi indučkou a potom CDI.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 39
-
-
-
-
-
16 roků 8 měsíců zpět #6796
od Heki
Zdar. Mi to dělalo taky, ale pomohlo tomu stáhnout volnoběh o cca dvě otáčky šroubku - pak to bylu už v cajku. V té elektrice bych to neviděl pokud to jede jinak normálně. Taky na to teoreticky mùžou mít vliv rozvody a ventily. Rozvoďák máš ok? A co vùle ventilù?
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
-
kingconan
-
Autor tématu
-
-
Novota
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 8 měsíců zpět #6797
od kingconan
Dík za radu, měl jsem pøeskočený rozvoďák o zub. Teď mi jenom zbývá zase zpátky seøídit karburátor a snad to bude vpoøádku.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 39
-
-
-
-
-
16 roků 8 měsíců zpět #6801
od Heki
Jestli ten rozvoďák pøeskočil sám od sebe, tak už je možná na čase øetízek vyměnit. Má to životnost tak 20 - 30 tisíc km. Těch 30 vydrží tak originál, montovaný sériově v prvovýrobě. Ty další už spíš míò. Pokud si to už tak koupil a bylo to jen špatně složené, tak stejně mrkni jak moc je vytáhlý. Občas do motorù vrtají hrozné hovada a podle toho to tak vypadá. A to vytahání bych nepodceòoval. Až to praskne, tak budeš mít o zábavu na zimní večery v dílně postaráno... Hodně zDaRu
-
kingconan
-
Autor tématu
-
-
Novota
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
-
benny
-
-
Návštěvník
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 39
-
-
-
-
-
16 roků 8 měsíců zpět #6822
od Heki
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 39
-
-
-
-
-
16 roků 8 měsíců zpět #6823
od Heki
Jinak jestli si to dobøe pamatuju, tak takhle: nastavit setrvák do polohy T (pod šroubem na zapalku shora), vacku natocit tak, aby rysky byly rovnobezne s dosedaci plochou a pojistny kolik vačky a øetězoveho kola v horní pùlce takto natočené vačky. Toto musíš tvoøit s napnutým rozvoďákem - nebo to napnout šroubovákem pøes otvor od napínáku rozvoďáku. Pak desetkrat skontrolovat s nahozeným napínákem a mělo by to byt ok. když to dáš o zub tak to hned poznáš na těch ryskách na øetězovém kole - pak to musíš udělat znova. Držím palce.
-
Fórum
-
Technika
-
Motor
-
otáèky motoru - DR 600
Vygenerováno za 3.357 sekund