Download menu

Laïák na RSE

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 9 měsíců zpět #6061 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Laïák na RSE
Ale nezapomeòte,že motorka musí splòovat emisní limity.Takže se to nahání výfukama.A 650 se skončila právě kvùli emisím(u nás).Když jem eséčko koupil,tak mělo zvuk jak šicí stroj s origo výfukem.A co je v něm pøepážek,až hrùza.Vše na úkor výkonu.Tak jsem na netu koupil druhý origo výfuk a začal pomalu ladit.Nešlo to naráz,musel jsem laborovat,abych to nepøehnal.Ale výsledkem je pěkný zvuk.Do laďáku jsem nešel,nebo jsem měl strach,že budu muset spekulovat se sáním a s karbcem.Ale musím někdy skusit eséčko s láďákem,jestli tam bude až tak rapidní rozdíl.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6063 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Laïák na RSE
Pigi > Ano namontoval mi to na pockani ;) a s RSE Vyfukama ma zkusenosti nedela ani prvni a ani posledni ladaky, obcas stavi ladaky i pro zavody do vrchu ;)

Paja > ano jiste mas castecne pravdu ALE! Suzuki je omezena hlukovejma a emisnima normama to znackove ladaky prilis nejsou prinejhorsim tam daj DB killer a je to ;)
Kdyby Suzuki a jiny vyrobci mohli tak ty vyfuky udelaj taky jinak ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
15 roků 10 měsíců zpět #10833 od D.U.R.O.
Odpověděl D.U.R.O. pro téma Laïák na RSE
Tak som trochu googloval a nasiel som toto: www.marving.si/izpusni_sistemi.html , ked budem menit z dovodu korozie, asi pojdem do toho, maju priamo sadu na RSE 2 vyfuky aj so zvodmi, cena vsak nie je najnizsia
Přílohy:

Více
15 roků 9 měsíců zpět #10870 od honz
Odpověděl honz pro téma Laïák na RSE
Ono je výrobcù výfukù poměrně dost, tak je z čeho vybírat. Ideální je objednat celý set na motorku, který bez jakýchkoliv problémù jen namontujete za pár minut a jedete. Ale myslím že u většiny našich výrobcù výfukù je nutné(nebo spíš lepší) pøistavit motorku a oni ti to pak dopasují pøesně jak chceš ty.

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Vygenerováno za 3.216 sekund