Download menu

životnost

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4769 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma životnost
Jasně že jsem myslel tu šestku na silnici :lol:

Mirku - k tomu teplu, chlazení motoru, někde jsem čet, že když jezdili Dakar na DR BIG, pøidával se kromě jiného taky další olejovej chladič.<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2008/04/16 16:47

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4772 od VFR
Odpověděl VFR pro téma životnost
jo to verim, ten Dakar musi bejt obrovska tech. skouska a chlazeni je hooodne dulezity v tech podminkach

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 1 měsíc zpět #4775 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma životnost
Teď jsem zjišoval na stránkách motoøetězy.cz,a borec øíkal,že na eséčko je v katalogu největší rozeta s 43 zuby.Škoda,chtěl jsem tak aspoò 45 zubù.Myslím,že ta cestovní rychlost s 45 zuby bude i tak dostačující.Jestli teď dám s origo rozetou něco pod 160km/h,tak s 45 zuby to 140km dá určitě.A to na cestování plně stačí.Zas není dobré dávat do pøedu menší kolo než 15 zubù.pak jdou døív do háje vodítka øětězu.Nemáte nekdo zkušenost s 45 zuby na eséčku?Popøípadě kde takovou rozetu sehnat,ale aby tam sedla.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4776 od VFR
takova mala vecna na Madmana650: to si ty cos mi prodal moto sem z toho jelen... o par prispevku vis mi to tak pripada, ale ted co pises tak mas SE-cko
jinac schvalne mrknu kolik mam vzadu zubu. vepredu mam 15

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 1 měsíc zpět #4777 od madman650
to VFR:já jsem tu tvou měl kupovat v tom Rožmitále,ale pár věcí mě odradilo,tak jsem ji nevzal a koupil jinou.Těď jsem byl za klukama v servise,a tak to mé eséčko projeli a øíkali,že oproti jejich motorkám (TT 600R a XR 650),je to stašně do rychla a nemá to sílu odspodu.Na tom XR 650 má pøevod 14/48 zubù a jde mu to na zadní za plynem na trojku.A cestovní rychlost dá v pohodě 140km/h.Takže do toho jdu taky.Ono to eséčko má dlouhou pøevodovku samo o sobě a ještě ta malá rozeta!Jen musím zjistit kde sehnat alespoò těch 45 zubù,možná i víc.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4781 od Piwča
madman650 - XR je Hodna ty pitscho, nesrovnávej to s kultovním DR :P

Dej si dozadu 45 zubù, a když to pojede pomalu, tak vem kleště, normálně 4 zuby vodlámej na počet 41 a uvidíš ten fofr :evil:

... a vùbec, kdo co koupil, to má, to si øešte jinde, tady se øeší, aby to měl každý takový, jaký chce B)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4787 od VFR
madman650. aha uz sem v obraze :laugh: :laugh: . cece ta XR kolik to ma kilovat? tyhle endurka maj vsechny tak nejak stejne ne... a za tri na zadek:dry: . myslim ze to retezkou ani rozetou neudelas aby si to mel jako ten s XR, ale to pouze moje uvaha:laugh:
PIVCA: se zas tak nic ztrasnyho nestalo ne:dry:
KLUCI OBA mame se-cka.. me tu nekdo psal ze se na nasech strojich rozvody nemenej, chtel bych si to ujasnit.. popr. DIK

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4788 od honz
Odpověděl honz pro téma životnost
Jezdím origo øetězovku na SEčku a je pravda, že v terénu by to chtělo blíž k sobě ty rychlosti, ale holt japončíci udělali kompromis jak pro silnici, tak pro terén. Mùžete akorát laborovat s kolečkama a to se mi nechce:blink:

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 1 měsíc zpět #4789 od madman650
VFR má to 66 koní,to vím,že se tomu nepøiblížím ani omylem.No a pro Pivču-to co jsem psal tak souvisí s našema motorkama,jelikož jsem ty jejich motorky bral jako pøíklad.Samozøejmě se to rovnat s SE zcela nedá.Jen mi šlo o to naznačit,jakou mám pøedstavu, aby to bralo od nižších otáček.A to si piš,že se to dá zpøevodovat aby to mělo zátah.Si vem staré déerka,mají kratší pøevodovku a je to oproti SE rozdíl nemalý.Asi tak.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4794 od Piwča
VFR - mno stalo se, velké kulové :lol:

Teď to ze mě poleze jako z chlupatý deky, ale stejně sem to chtěl někde napsat.
Mám motku 2 roky, dával jsem na ní dokupy kde co, drobnosti jako ovladače, zrcátka, sedlo, blinkry a jejich relé, ložiska kol a øízení, karbec, do motoru \&quot;čuměl\&quot; ze všech stran + dalších hafo drobností a věci co mě čekaj (kotouče, øetězovka, baterka, snad už je to zatim všechno) No prostě jsem od toho čekal víc radostí než starostí, o prašulích radši nemluvim, a už bych do toho znova nešel. Porádně krosit mi s tím nejde, když se to rozjede, tak to zas nezastavim atp., na cestování ve dvou .... Tak a je to venku, ale tím tu motku nechci hanit,jen mùj postøeh B)<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2008/04/18 17:08

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4796 od VFR
pivca: cece nestras! a kdyz sto mel tak rozebrany co ten rozvodak? ja porad nevim jestly se meni:blush: :blush: .
kokal sem na to XR-ko. v cechach jich moc nejni, nebo aspon sem jich tolik nevidel (na netu). tech 44kw to bude jinci kaficko:evil:

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 1 měsíc zpět #4797 od madman650
to Pivča.Tak a je to venku.No,alespoò si ji víc vážíš,když vidím čím vším jsi prošel.Já na ni nemusel šáhnout,je jak nová,ale taky jsem čekal malinko víc.Ale vše je otázka vývoje,takže to mùže být pøestupní stanice k nějaké jiné motorce.Nic není forever.Podívej na admina.

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 1 měsíc zpět #4798 od madman650
to VFR.kuwa co furt øešíš ten rozvoďák!Tak brkni do servisu a hned víš na čem si.Já to zjišoval ve dvou a všude mi øekli,že tak okolo 30 tisíc.Ale musíš slyšet jestli jde tiše,nebo už rachtí.Né?

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4799 od VFR
tise sla po koupi, ale tacina selestit... nic neresim jen sem ocakaval ze se to dozvim tady vid.
cece jak si psal stou rozetou ze bys dal mensi sice budes mit lepsi prevod do terenu ale ver ze na silnici te to zas bude mrzet;)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4800 od Piwča
VFR - asi ti budem øíkat Rozvoďák :evil: :laugh:

Takže, mění se + ty vodící plasty, jestli se Ti to nějak nezdá, že to rachotí a pod., udělej si malej rozvoďáckej testík, tzn. teoreticky, páč jsem to já osobně nedělal : v ose napínáku rozvodovýho øetězu (to je ten pitschus na válci na pravý straně), sundej krycí šroubek, pod ním je schovanej další šroubek, toč s ním na tu stranu, co s ním točit pùjde a počítej si otáčky až na doraz (tím pøedepínáš pružinu toho automatickýho napínáku). Ten počet otáček si radši někam napiš :laugh: . Pak vyndej celej napínák a udělej to samé, abys zjistil, kolik otáček tím pøedepínacím šroubkem má ten napínák od dorazu do dorazu (to je údaj, kterej sem tady marně sháněl). No a podle toho poznáš, jestli je ten napínák už vylezlej nadoraz (vytahanej øetěz) nebo ne. Jestli je øetez poškozenej jinak, bys měl slyšet nebo najít v oleji pøi výměně. Buď v klidu, mám najeto asi 40 000 km, když jsem měl dole víko hlavy, rozvoďák byl pevnej jak puberácký péro :laugh:

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4802 od VFR
DIIKES!!! co to bude mozny tak se na to vrhnu(takze hned jak vztanu:side: ) snad sem to pochopil spravne cos tu psal od hlavy az kty PATE:laugh: :laugh: . olej sem nedavno menil a zadny necistoty nebo ulomky nebyly. asi by se hlavne prilepily na magnetickej vypustak...jinak moje ma skoro 50 000km

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4804 od Piwča
Jestli ti to nerachtá, tak to nech být, ale dělej jak myslíš ;)
Jestli se do toho pustíš, tak nezapomeò, že když dáváš ten napínák zpátky, musiš si ho tím šroubkem zase pøedpružit (stáhnout), než ho pøitáhneš na válec, tou pøirubuo :whistle: .
Budeš potøebovat 3 ruce, asi :woohoo:<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2008/04/18 22:38

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4805 od Piwča
madman650 napsáno:

to Pivča.Tak a je to venku.No,alespoò si ji víc vážíš,když vidím čím vším jsi prošel.Já na ni nemusel šáhnout,je jak nová,ale taky jsem čekal malinko víc.Ale vše je otázka vývoje,takže to mùže být pøestupní stanice k nějaké jiné motorce.Nic není forever.Podívej na admina.

jj, už je tam citovej vztah, trefně jsi to napsal, mrknu ti na karmu :silly:

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4810 od VFR
Pivča napsáno:

Jestli ti to nerachtá, tak to nech být, ale dělej jak myslíš ;)
Jestli se do toho pustíš, tak nezapomeò, že když dáváš ten napínák zpátky, musiš si ho tím šroubkem zase pøedpružit (stáhnout), než ho pøitáhneš na válec, tou pøirubuo :whistle: .
Budeš potøebovat 3 ruce, asi :woohoo:&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Editováno: Pivča, at: 2008/04/18 22:38

rachta... spis takovy selesteni s rachtanim dohromady tezko popsat slovama a citoslovce takovy neznam:laugh: :laugh: :laugh:
udelam cos psal a uvidim vid

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 1 měsíc zpět #4814 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma životnost
Kuci,snad nechcete aby jednobuch o tomto obsahu šel tiše,kdyby ti rachtal rozvodák tak to fakt poznáš.To je randál,že to ani laďák nepøehluší :huh:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Vygenerováno za 3.386 sekund