Download menu

Spojka

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4870 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Spojka
JJJJ:woohoo: :P

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4871 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Spojka
Panove nese*te me bylo ho tam akorat na doliti na rysce a jestli ne tak mi to klidne dokaz _,I,, :laugh:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4872 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Spojka
Sniper napsáno:

Panove nese*te me bylo ho tam akorat na doliti na rysce a jestli ne tak mi to klidne dokaz _,I,, :laugh:

já ti to dokazovat nebudu, je mi to fuck, hlavně že to pøežila pøevodovka, ale to s tím natuty nesouvisí B)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4874 od Sniper
Pivča napsáno:

já ti to dokazovat nebudu, je mi to fuck, hlavně že to pøežila pøevodovka, ale to s tím natuty nesouvisí B)

Pivco seres :angry: Prevodovka musela bejt nacnuta a pokud nejsi slepej tak nejsem ani prvni a pravdepodobne nebudu ani posledni kdo dela 3 prevodove kolecko, a navic sem DoktoRovi obednal Kompletni trojku tz hnaci hnany, i s loziskama, a zamkama na tu trojku takze pro motorku delam fakt maximum.

I cesta, je cíl

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4876 od Martin
Pro Pivču-nedráždi ho,dělá pro motor a pøevodovku co mùže.:blink: Minulý rok se vymlouval na učení a letos raděj zmastil pøevodovku a rozhodil motor,jen aby nemusel se mnou na projížďky a mohl se věnovat lásce.:woohoo: :kiss:
Ale já ho nebudu kritizovat,nebo na moto taky teď nemám zrovna náladu,kvùli kolenu.:S

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4879 od Sniper
Martin > Jo :-D ty ses hodnej kluk beztak sis to koleno rosekal jenom kvuli me aby mi nebylo lito ze nemuzu jezdit vid :laugh:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4880 od Martin
Pøesně tak-kvuli nikomu a ničemu jinýmu ne.:kiss: Naštěstí mě jen bolí a ani nevím kvùli čemu. Neupadl jsem ani nebyl v deliriu-asi regma.:S

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4888 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Spojka
Sniper - už jsi v poho? Takhle by se odstøelovač chovat neměl :laugh:

Mě je jasný, že je tvoje motka člen rodiny, tøídní schùzky tady plníš na 1 s * a pod vánočním stromečkem má taky balíček :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4891 od VFR
Odpověděl VFR pro téma Spojka
admin napsáno:

No o olejích to jsou vždycky sáhodlouhé debaty. Já bych měl do Caponorda lít také podle výrobce 15w50 specifikaci API SG. Ale dávám tam 10w40 protože je jedno jaký teplotní rozsah použijete dùležitá je specifikace kvality oleje. API, JASO....
Zde pøikládám obrázek teplotních rozsahù olejù.

u toho tvyho oleje je ted rozdil ze tam lijes polosyntetiku (10W40) a origo (15W40)je mineral . to uz nede o teplotni zalezitost
janak pardon ze vam skacu do reci :laugh: :laugh: :laugh:

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4896 od admin
Odpověděl admin pro téma Spojka
A myslíte si že v dnešní době je ještě minerální olej? Já Vám všem doporučuji pøečíst si tenhle článek tam se dozvíte vše o čem jste kdy pochybovali. Spousta lidí má mylné pøedstavy o tom co je teplotní rozsah viskozita, kvalifikace oleje. Nechci tady ze sebe dělat chytráka ale vøele Vám doporučuji pøečíst si již zmiòovaný článek. A navíc ještě poznámečka teplotní rozsah oleje by jste měli pøizpùsobit klimatickým podmínkám takže tady u nás 10w40 10w50, 15w40, 15w50 nou problém.:blink:<br /><br />Editováno: admin, at: 2008/04/25 09:58

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4898 od VFR
Odpověděl VFR pro téma Spojka
;) , dobry clanky!!. ja mam od skoly zafixovano ze syntetika a polosyntetika rozpoustej necistoty a ze by nemely bejt pouzivany po mineralu bez predchoziho proplachu. sice to plati porad ale uz vim ze zalezi na presny specifikaci oleju. takze dneska \&quot;mineral\&quot; muze mit stejnou kvalitu jako syntetaky. a muzou se vlastne i mychat pokud maj stejnou specifikaci.
Diky za obohaceni ;) ;)

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4899 od admin
Odpověděl admin pro téma Spojka
Není zač jsem rád že jsi to ocenil. Já jsem byl døív taky neznalej problému a kolikrát plácal kraviny dneska už vím jak se věci mají. Stejně je to alchymie ;) :blink:<br /><br />Editováno: admin, at: 2008/04/25 12:59

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4903 od Sniper
Pivča napsáno:

Sniper - už jsi v poho? Takhle by se odstøelovač chovat neměl :laugh:

Mě je jasný, že je tvoje motka člen rodiny, tøídní schùzky tady plníš na 1 s * a pod vánočním stromečkem má taky balíček :)

Pivca ja sem v poho akora pokud mi rikas ze se o motku nestaram tak se kua branim no, presne jak jsi napsal motka je clen rodiny ;) a mas pravdu ze takle se sniper nechova tak bacha abych se tak chovat nezacal aby sis nemusel hlidat jestli na sobe nemas tecku od zamerovace :evil:

I cesta, je cíl

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7133 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Spojka
Kluci, mám problém. Klouže mi spojka a nevím,jestli se to dá nějak poléčit. Lamely jsou prý ještě dobré,ale klouže to za jízdy,hlavně pøi vyšších kvaltech je to dosti znát. Nedají se tam dát nějaké podložky,aby to víc tlačilo lamely k sobě???:unsure:

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7134 od Sniper
zkus nove pruziny, to vetsinou pomaha ;)
Ale ted je s pruzinama docela problem ja na ne uz nejakou dobu cekam a furt nejsou ;)

I cesta, je cíl

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7135 od D.U.R.O.
Odpověděl D.U.R.O. pro téma Spojka
Hlavne tu spojku rozober a zmeraj hrubku lamiel a dlzku strun, potom sa pozri ci je kompletna, aby si neobjednaval veci, co nemusis. Struny nie su drahe, mna vysli origo na 50 Sk/kus.

Více
16 roků 7 měsíců zpět - 16 roků 7 měsíců zpět #7136 od Paja
A dají se ty pružiny podložit? Jestli ano,tak čím? Myslím,že by to mohlo být øešení:unsure: Dá se nějak poznat,že jsou špatné? čo je to ta struna?
Poslední změna: 16 roků 7 měsíců zpět uživatelem Paja.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7137 od D.U.R.O.
Odpověděl D.U.R.O. pro téma Spojka
Struny - po cesky pruziny su 4ks, daju sa podlozit podlozkami, v Suzuki manuale sa uvadza, ze sa maju vymenit, ak maju dlzku 34mm.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 7 měsíců zpět #7138 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Spojka
hel než to podkládat,tak kup radši nové,pøíjdou na cca 300 kč.podložky se dávaj když seš někde mimo civilizaci a potøebuješ dojet a nebo to dělaj prasata :ohmy:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7140 od Paja
OK. Díky,vyzkouším to a dám vědět.

Vygenerováno za 3.535 sekund