Download menu

Zaseklý sytiè???

Více
17 roků 6 měsíců zpět #3642 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Zaseklý sytiè???
mechaniker: nevim jakou hadici v airboxu máš na mysli, mám tam všechno jako origoš, až na filtr a všechno co se airboxu týče je stejně zapojený

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #3643 od honz
Odpověděl honz pro téma Zaseklý sytiè???
Myslí to gumový \"S\" co vede do airboxu pod sedlem. Co jsem mluvil s týpkem, ten to taky měl oddělaný pro lepší sání.

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• mechaniker
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 6 měsíců zpět #3644 od mechaniker
Odpověděl mechaniker pro téma Zaseklý sytiè???
jj to pøesně myslim tøeba ktm 640 lc co se mi dostalo na dilnu použiva tež stejny karbec jako naše DR ale ma celej vršek erboxu otevøenej a pøetaženej pletivem. je tam pry jenom větši dyfuzor.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #3645 od Piwča
Jestli máte katalogový sestavy, tak napište pozici, pro tupce jako jsem já :laugh:
Airbox je na straně 11 a jestli myslíte pozici 14, tak nechápu účel odstranění, krom toho, že je pøání otcem myšlenky ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• mechaniker
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 6 měsíců zpět #3646 od mechaniker
Ještě abych upøesnil ta dira se projevuje jenom pøi prudkem pøidaníplynu.Laboroval jsem s volnoběžnymi tryskami 50 a 47.5 za puvodni 42.5 a bez vysledku zlepšilo se jen to že to tak nestøili do vyfuku. A když oddělam ten dekl naboku erboxu tak je to ještě horši (-větši dirta)nepomaha ani větši bohatost směsi ani posunutí jehli. Když pominu ten propad (diru) tak moto chyta jen se dotknu starteru vykon nahoøe ok spotøeba v normě svíčky maji krasnou barvu a pøi kontrole pruhlednou svičkou je to tmavě modre což by mělo byt take ok. tak mě to hlava nebere.

• mechaniker
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 6 měsíců zpět #3647 od mechaniker
Ještě abych upøesnil ta dira se projevuje jenom pøi prudkem pøidaníplynu.Laboroval jsem s volnoběžnymi tryskami 50 a 47.5 za puvodni 42.5 a bez vysledku zlepšilo se jen to že to tak nestøili do vyfuku. A když oddělam ten dekl naboku erboxu tak je to ještě horši (-větši dirta)nepomaha ani větši bohatost směsi ani posunutí jehli. Když pominu ten propad (diru) tak moto chyta jen se dotknu starteru vykon nahoøe ok spotøeba v normě svíčky maji krasnou barvu a pøi kontrole pruhlednou svičkou je to tmavě modre což by mělo byt take ok. tak mě to hlava nebere.

• mechaniker
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 2 měsíců zpět #4220 od mechaniker
Vše vyøešeno hl.tryska 152 a motorád jede jak kosočtverec s čárkou.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4224 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Zaseklý sytiè???
Tak koukám na časovou vzdálenost těch dvou pøíspěvkù a jest-li jsi s tim tak dlouho laboroval,tak klobouk dolu pøed tvou trpělivostí. Ale gratuluju pro zprovoznění tvého stroje. Toto nejni rejpání-to je opravdu upøímné.B)

• mechaniker
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 2 měsíců zpět #4272 od mechaniker
No hodně mi pomohl ten graf od pivči jak je o něco viš v této debatě. taky už nebudu spoléhat na frajery amiky co od nich mam dynojet sadu v mem karbecu jak tam pišou že to maji vše vychytane a vono ho...No treba to tu někomu pomuže až bude øešit něco podobneho. Jo ještě bych zapoměl byl jsem na těchto strankach napaden že dělam někomu reklamu a abych odsud vypadl. Tak chci tyto lidi ujistit že nepodnikam nevlastnim žadný servis a DR je jen muj kohout na hrani tak nemusite mit obavy. popravdě nevím z čeho ale lidé jsou ruzní.

• mechaniker
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 2 měsíců zpět #4274 od mechaniker
No hodně mi pomohl ten graf od pivči jak je o něco viš v této debatě. taky už nebudu spoléhat na frajery amiky co od nich mam dynojet sadu v mem karbecu jak tam pišou že to maji vše vychytane a vono ho...No treba to tu někomu pomuže až bude øešit něco podobneho. Jo ještě bych zapoměl byl jsem na těchto strankach napaden že dělam někomu reklamu a abych odsud vypadl. Tak chci tyto lidi ujistit že nepodnikam nevlastnim žadný servis a DR je jen muj kohout na hrani tak nemusite mit obavy. popravdě nevím z čeho ale lidé jsou ruzní.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4275 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Zaseklý sytiè???
Zajímalo by mě,kdo tě takto napadnul. Myslim,že se toto na těchto stránkách ještě neøešilo a už vùbec ne stylem,aby dotyčný vypadnul. Sice jsem zaslechnul jednu story mezi adminem a jedním dotyčným,ale to byla věc admina. Ale od té doby nic. Nechápu toto jednání. Byla by škoda,kdybychom si my,kdo vlastní tento stroj a nic špatného si neudělali,tak abychom se navzájem napadali a vyhazovali se-na to má právo pouze admin.:S

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4276 od Piwča
mechaniker - o tom napadání se mi to moc dobøe nečte a asi nejen mě, nebudu to hledat a jestli máš na mysli mě, tak soráč, ale tak jak to píšeš to vùbec není a nebuď vztahovačnej útlocit ;) :P až mě uvidíš (na setkání dorazíš doufám) tak se ze mě smíchy počùráš :ohmy: :P

Jinak s volnoběžnou tryskou jsem \"nelaboroval\", páč ani nevím, kde bych jí koupil, ale díky Tobě vím, že by to asi k ničemu nevedlo. Kolik ti to teď papá na tu 152ku? Mě se to zdá moc, já tam měl i 155, žralo to jako tank, svíčky úplně černý, pak sem právě nevěděl už kudy kam a koupil Dyno ...

• mechaniker
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 2 měsíců zpět #4280 od mechaniker
No ono asi bude duležité jakejma upravama prošel motor a co vše je změneno oproti puvodnimu stavu.ja mam dyno take namontovane ale ladak ma jinači odpor.KN filtr a otevøeni erboxu tě hodi zase jinam. A ty černé svíčky ja měl take ale na 142 hl. tr. a jehla na 3. a nechtělo to jet bo se to hltilo. Možná záleží i na stylu jízdy ja mu dávám dost za uši takže potøebuji stabilni volnoběh a pak ful gas bez bez zavahani a to se mi jevi takto.Možna ješte pujdu o malinko niže ale nikdy ne na 142 . Ale je to asi individualni každej motor chce sve. JO a na trysky tu mame DK racing praha jsou na int. a maji tr.jaké si vymyslite.TO je pro ty co se vtom rádi drápou jako já.

Vygenerováno za 3.336 sekund