Download menu

Čím zalepit/zatmelit prasklej karter

Více
6 roků 6 měsíců zpět #21256 od RedBoryyys
Odpověděl RedBoryyys pro téma Čím zalepit/zatmelit prasklej karter

Heki napsal: Předně - žádné lepidla - to je nahovno. Je to provizorní řešení, které se Ti utrhne až to budeš nejmíň potřebovat...

Pokud to vidím dobře - utrhlo se to na víčku mechanismu řazení, které jde bezproblému z motoru sundat - pak dokonale umýt a odmastit - nejlépe naložit do acetonu na několik dnů ať se dostane olej z té praskliny. Poté odnést šikovnému svářeči hliníku na opravu. Bylo by dobré to přitáhnout šroubama k nějaké rovné ocelové desce - při vaření se to může trochu pokroutit. Pokud se tak stane tak se to dá na rovné broušené desce s lapovací pastou zarovnat.

Poté smontovat a nemáš problém. Jinou opravu nedoporučuji.

Proč spadl řetěz nelze říct tak od stolu - podle mě to tím zadním vodítkem není (ale i tak bych si ho tam dal - dá se koupit i origo). Pokud je řetěz v pohodě a není vytahaný nerovnoměrně tak je podle mě moc volný.

No já jsem se Tě na to vodítko právě hned ptal,když jsem ho u Tebe viděl,protože jsem na myslel,že budu muset myslet ještě více druhý den jsem ale nečekal no... Díky za rady a odpovědi všem ;) ,tento týden se na to snad už vrhnu

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 3.155 sekund