Download menu

hluènost

Více
14 roků 8 měsíců zpět - 14 roků 8 měsíců zpět #14285 od razde
Odpověděl razde pro téma hluènost
Já pitomec to tam nalil, nějakej med co mám dělat, když vyměním olej pomůže to? Ještě ted slyším od prodavače chválu.
Poslední změna: 14 roků 8 měsíců zpět uživatelem razde.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14286 od Heki
Odpověděl Heki pro téma hluènost
No - když už si to tam nalil, tak aspoň napiš co to dělá :-D Ať víme...

Jinak jestli se toho chceš zbavit - tak vyměň olej :-)

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14292 od razde
No nedělalo to nic zlého,motor se jakoby zklidnil klidnější chod ale ted nevím jestli jsem si to nenamlouval aby dušička měla pokoj.No šel jsem do toho protože vlastně ani pořádně nevím jak DR má znít v normálu.Tady ho nikdo nemá.Najel jsem s tím asi 800 km ale pak jsem čet tady na foru co řekl admin že to tam nepatří takže jsem celou noc nespal a brzy ráno jsem to vypustil. Věřím mu protože i když vím prd o motorkách tak každopádně to spojce nebude dělat dobře si myslím ated nevím jestli to stačí jen vylejt protože ta mrcha je jak med když se to dává do oleje.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14294 od Heki
Odpověděl Heki pro téma hluènost
Názory na to se různí - tydle různé přísady si někteří dost chválili. Pan Hošťálek lil nějakou takovou sračku do své Kawasaki W650 při expedici Peking 40 000 km a nemoh si to vynachválit. Ono to zas tak dramatické nebude. Kdyby to nějak fest vadilo spojce tak by se to během 800 km ozvalo dávno.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14300 od razde
Dík aspon si mě uklidnil ale výměna oleje a filtru proběhne.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14311 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma hluènost
razde, to je asi jako s tou zázračnou mastičkou, kterou 3x namázneš plešku a do dvou měsíců z tebe bude metálista :laugh:

prdlačky, budeš furt skinhead, ta mastička plešce zas tolik neublíží, jen šrajtofli ...

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14318 od razde
Hergot Piwčo zase trefa ale chtěl jsem pro ni to nejlepší za to její svezení.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14322 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma hluènost
Cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly ;) Podlehl jsi klamavé reklamě. Dyť je toho plnej net. Olejářské firmy investují do vývoje pro běžného smrtelníka nepředstavitelné peníze, do toho vstoupí nějaký "garážista" se zázračným přípravkem, Horst nazuje prsteny ... Stačí používat selský rozum a manuál, tam o tom nepíšou.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14420 od Drack
Odpověděl Drack pro téma hluènost
razde napsal:

No nedělalo to nic zlého,motor se jakoby zklidnil klidnější chod ale ted nevím jestli jsem si to nenamlouval aby dušička měla pokoj.No šel jsem do toho protože vlastně ani pořádně nevím jak DR má znít v normálu.Tady ho nikdo nemá.Najel jsem s tím asi 800 km ale pak jsem čet tady na foru co řekl admin že to tam nepatří takže jsem celou noc nespal a brzy ráno jsem to vypustil. Věřím mu protože i když vím prd o motorkách tak každopádně to spojce nebude dělat dobře si myslím ated nevím jestli to stačí jen vylejt protože ta mrcha je jak med když se to dává do oleje.

Cooožé??? Já DRko zrovna mám! :silly:

Vygenerováno za 3.358 sekund