Download menu

Datum letniho srazu

• bodzan
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 11 měsíců zpět #2605 od bodzan
Odpověděl bodzan pro téma Datum letniho srazu
Tak to je v poho páč vyrážím od UH a na buchláky DRko není to pravé oøechové. Trasa co mám v plánu je asi UH-Hodonín-Bøeclav-ZNOJMO- pak klidně polem nepolem traktorem. Ale klidně se pøizpùsobím ju zatím ...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2637 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Datum letniho srazu
Pomalu se blíží termín letošního srazu a tak jen pár informací. Místo je již dáno-kemp Osika u Nové Bystøice,kdo se chce kóknout na stránky kempu www.kemposika.cz . Je možno objednat spaní v chatkách, cena je 480-610,-Kč,ale napíšou,zda na jednu noc. Kdo by měl zájem netahat se se stanem a spát v komfortu, tak si jí mùže objednat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Jinak ceny jsou následovné osoba 60,-, stan 49,-, moto 25,-Kč za kus a noc. Stany lze napojit na 220 V soustavu a to stojí 30,-Kč.
Restaurace a stánek by měl fungovat,ale podrobnější info budou později. Kemp je otevøen až od 16.6. a tak zatím jen kusé info. Je zde docela dost pěkných míst a možnost pokókání a uvidíme,kam se všude dostaneme a co uvidíme. Pak jen to počásko a vše ostatní již je jen na nás.<br /><br />Editováno: Martin, at: 2007/05/26 12:26

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2638 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Datum letniho srazu
Dík za info Maras ;)

Objednal jsem si krom jiných věcí i ten vak u Louise, ale nevím nevím :dry: Mám vzadu jen ty dvě madla po stranách, vymyslet nějakej nosič možná stihnu, ale vyrobit těžko ...

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2639 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Datum letniho srazu
Martin -&gt; Super, diky za Info ;) Me uz se to krati, ve stredu 30.5. mam zkousky tak drz pesti.

All -&gt; Chatky nedoporucuju, protoze budem v miste trosku stranou od chatek, aby jsme nebudili rodiny s detma, ale je to na kazdem z vas, max to pak budete mit dal domu :lol:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2640 od Piwča
Sniper:
Prej máš stan jako panelák, bylo by tam místo pro mojí pøítelkyni?

Já fakt nevim, jak to naložim :(

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2641 od admin
Odpověděl admin pro téma Datum letniho srazu
Ahoj no tak pøítelkyni bych ke Sniperovi nikdy nedal.Proč? Každý si domyslí..

Jinak děkuji Martinovi, trochu mě pøedběhl ale to nevadí.:blink:

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2643 od Sniper
Pivarcimartin -&gt; neboj ty i s pritelkyni se mi tam vejdete ;) sice jsem chtel brat druhej stan ale to neva vemu zehradni chatku :lol: Jinak se koukni na fotky z lonskeho srazu tam je velikost meho stanu ;)

Admin -&gt; Aby ty ses neozval a vubec netusim proc na Ladku jsem byl hodnej, milej, neznej...... kdyz si mi jel vymenit tu dusi v zadnim kole :lol: :lol: :evil:<br /><br />Editováno: Sniper, at: 2007/05/27 15:56

I cesta, je cíl

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2646 od Martin
Pro M.Pivarči: Držák nemusíš dělat. Stačí to stahnout pavoukama k těm dvěma držákùm. Poprvé,když jsem s tim jel,tak jsem se stále ujišoval,zda tam mám vše,ale drží to dobøe.
Pro Sniper: Nijakou dívku do tvé chatky nelákej,kókej si pøivézt vlastní. Pěsti ti držet budu-už aby s tebou byla nějaká zábava,a to zmákneš.B)

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2656 od Sniper
Martin -&gt; :lol: ja nelakam cizi holky k sobe do stanu doufam ze prijedu uz s nejakou ;) jen jsem mu nabizel ze v ty moji zahradni chatce bude dost mista kdyby se potreboval vmacknout ;) dokonce muze spat i mimo loznicku kde bude schovanej pred destem ;) a taky aby sme meli oddelene slecny :evil: :lol: :lol: :lol:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2657 od Martin
Pro Sniper-Sakra,já myslel tu tvoji chatku,že využijeme na parkování tvojí a mojí moto a ne na bydlení někoho jiného. Ach jó,abych ti všechno musel podávat na lopatě.:woohoo: :woohoo:

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2659 od Sniper
Martin -&gt; ty voe neblbni ja sem rad ze vim jak se jmenuju hele ve stredu v poledne to mam za sebou a pak semnou bude zase sranda ;)

Teda jestli do srazu vystrizlivim :lol:

Kamarad se v sobotu zeni bude motorkarska svatba tak az uvidim na klavesnici tak napisu clanek :lol: :lol:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2661 od Piwča
Sniper:
Super nabídka, asi se k tobě nakíblujem :laugh: , jestli nebude lejt jako z konve a dorazíme, každopádně stan neberu ani nebudu rezervovat chajdu, poøeším to na místě.

Maturity se neboj, hlavně si vem kvádro a hovoø jako člověk ;)

Martine - Jak se domluvíme na cestu, uvidíme se ještě pøed, nebo mám někdy zavolat?

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2666 od Sniper
Pivarcimartin -&gt; Hele neni problem ;) Mista je dost podminka je nechrapat prece nebudu poslouchat svoje zarezavani a k tomu jeste nekoho jineho :lol: :lol:

Jinak s mistem ve stanu fakt neni problem zkousel jsem to a dokonce se mi tam vejde i motorka tak aby se okolo ni dalo chodit a to nemluvim o miste na spani :D

Hele TADY je stan kterej jsem si koupil takovej malej abys nemel starost jak se tam vejdem ;) :evil:

Ja vim jak to tam vypada dneska jsem byl na slavnostnim zahajeni :lol: a kamoska vedela tusku a stejne dostala znamky 1,1,2,3 :lol: no tak snad jim tam neco reknu a bude to v pohode uz snad jenom doladuju veci ktere sem zase stacil zapomenout a snad to nebude tak spatny a budu mit znamky v pohode jeden klucina od nas se ucil jenom 3 hodiny a stejne to udelal sice se samejma 4 ale udelal. no doufejme ze to bude v pohode ;)

Pak napisu jak jsem dopad jdu se zase ucit ale mam pocit ze uz mi hrabe v kouli a ze se brzo zblaznim :woohoo:
Tolik kafe a cigaret jsem snad jeste nikdy nespotreboval. Jenom za poslednich 14 dni 3 kartony cigaret a kafe radsi ani nepocitam to by slo asi do hectolitru :woohoo:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2667 od Piwča
Ten stan je pěknej, ale to chrápání bude problémek, a prdění, to už bude problém :huh:

U matury není gilotina ;) , faktem je, že co se nenaučíš během studia, o svatý týden nedoženeš ...

Možná tě povzbudí tohle:

Mùj šéf ma strojní a elektro VŠ a v práci jsou na halzlu u umyvadla hohoutky tak, že si tam ani nemùžeš umýt hrnek od čaje a on povídá-\&quot;to určitě vymyslel nějakej inženýr\&quot;, já na něj tak blbě čumim a on povídá - \&quot;dy vim, co tam chodilo za debily a odešlo s diplomem\&quot; ;)

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2677 od Sniper
Hele to mi rikat nemusis, debilu s vejskou mam plnou kancelar :lol:
Taky chci jit na vejsku, ale nejdriv potrebuju tu zas..... maturu, no ve stredu to budu mit za sebou.
pak to sem napisu a pak uz budu jenom strizlivet :lol:

Spis venku a nebo ti do zadni casti a do tlamicky nacpu tlumitko z Jazz trubky :lol: :lol: :lol:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2679 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Datum letniho srazu
to zvladnes dokonce jsem to udelal i ja bylo to sic za komancu a moc jsem tomu nedal (ze zacatku to byly 4dny na 1 predmet pak 4dny na 4predmety pak 1hod na jeden) a zbytek ti dopovim na srazu proste to udelas a basta. no preji ti i trosku stesti ale to je asi zbytecné. uz se tesim jak si dam gambace na maturanta ;)

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2680 od Martin
Taky se těšim,jak si dám něco na našeho žáčka. To se Snipere máš na co těšit. A když bude zima,tak spotøeba rumu bude veliká.:P
Kókej to zmáknout nebo se těš!:angry:
Držim palečky.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2696 od Piwča
Napadla mi taková asi blbost, ale rozhodněte o tom DRkáøi sami bitte, mám dát o tom setkání info na fórum německých soudruhù http://www.dr-650.de/ ? :unsure:<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2007/05/31 22:32

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2698 od honz
Odpověděl honz pro téma Datum letniho srazu
Tak mě napadlo...berete sebou na sraz i své pøítelkyně, kamarádky či manželky?

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2699 od Sniper
Honz -&gt; no zacina to vypadat tak ze asi pojedu s pritelkyni jeste to nechci zakriknout ale ......... :blush: :evil:

I cesta, je cíl

Vygenerováno za 3.407 sekund