Download menu

poradte,750 nebo 650

• lafetty
  • Avatar uživatele lafetty Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
11 roků 3 měsíců zpět #19582 od lafetty
poradte,750 nebo 650 vytvořil uživatel lafetty
zdravím vás,po CBR 1100XX,kterou jsem právě prodal bych si chtěl koupit DRko,koukám po netu a jsou tu staré 600,novější 650 a našel jsem i BIG 750.tak jaké máte zkušenosti,chci utratit max 50tis.měřím 191cm,vážím 106 kg.je to jen na víkendové projíždky kolem komína a někdy bych vzal i moji drahou polovičku,za barákem mám lom na kaolin,kluci tam větrají hondu dominator,yamahu xt a dr 600 z roku 86 motorkari.cz/a/841 motorkari.cz/a/842 tyto dvě mne zaujaly,co vy na to????děkuji za postřehy

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
11 roků 3 měsíců zpět #19583 od Heki
Odpověděl Heki pro téma poradte,750 nebo 650
Zdar. Asi bych šel do Biga s ohledem na ty projížďky ve dvou.

Obecně - DR 600 už asi neber. Krom té, co mám doma já, nevím o žádné, která by nebyla už totální šrot.

DR 650 - oproti DR 600 líp vymyšlený motor, oproti Bigu zase menší váha. Do terénu je asi lepší než BIG (ikdyž vostří Bigaři taky umí), varianta bez polokapoty je méně rozbitná při případných radovánkách v tom lomu.

DR 750/800 Big - nejlepší volba pro ježdění ve dvou, ale je to už těžší stroj a to se v terénu pozná. Na cestování je dobrá velká nádrž atd. Pan Radovan Jirků na Bigu 800 projel skoro celý svět ve dvojko a furt mu to jezdí.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

• lafetty
  • Avatar uživatele lafetty Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
11 roků 3 měsíců zpět #19595 od lafetty
Odpověděl lafetty pro téma poradte,750 nebo 650
děkuji ti za rady a shrnutí,nejlepší by bylo asi mít šrot na blbnutí a biga na cesty,ale zase nejsem blázen starat se o 2 mašiny při mém zaměstnání.v neděli se jedu podívat na 650,viz první odkaz a pak kdyžtak do přerova na tuhle motorkari.cz/a/855

Vygenerováno za 3.152 sekund